Godinu dana posle bure u Novom Sadu: FSS vratio Jovana Šegrta

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.02.19. | 09:16

Hlađenje na superligaškim terenima trajalo devet meseci

Posle devet meseci vraća se Jovan Šegrt na superligaške terene. Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da pomiluje 34-godišnjeg sudiju i omogući mu da ponovo vodi mečeve elitnog ranga.

Šegrt je u centar pažnje ovdašnje javnosti dospeo 7. marta prošle godine kad je na utakmici Vojvodina – Crvena zvezda svirao jedanaesterac u koristi gostujućeg sastava posle duela Mesarovića i Radonjića. Snimci su pokazali da je oštetio Novosađane, pri istom stavu bila je i Sudijska komisija koja ga je „hladila“ sve do poslednje runde plej-ofa, kad je 17. maja vodio duel Zemuna i Mačve, mada je jasno da je pao zbog učinka na „Karađorđu“.
Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt“, besneo je pre godinu dana, posle duela sa Zvezdom, Saša Drakulić, sportski direktor Voše.

Izabrane vesti

U međuvremenu je Šegrt prebačen na terene Prve lige, jesenas je svirao na osam utakmica tog ranga, plus dve u Kupu Srbije, da bi se sad vratio na superligšaku listu. Sportski žurnal piše da su sa njim u paketu napredovali Miloš Milanović iz Čuprije i Marko Dimitrijević iz Kragujevca.

FOTO: Star sport


tagovi

FK VojvodinaFK Crvena zvezdaJovan Šegrtfudbalski sudija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara