""
""

Gori Šumadija: Super Đenić i Brkić vode Metalac u Superligu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.05.15. | 20:50

Metalac u prvom meču baraža za opstanak u Superligi savladao Napredak (3:1), sledi revanš u Kruševcu

Ni Piskavac ne pomaže Napretku! Pokušali su posle razočaravajuće sezone u Superligi čelnici kruševačkog superligaša da šok terapijom prodrmaju ekipu! Nisu uspeli. Metalac ima veliki i vredan kapital posle prve utakmice baraža za popunu Superlige - 3:1.

Napredak je čuvao nadu do poslednjeg minuta zaostavnog vremena, ali onda je Brkić realizovao jedanaesterac i doneo ogromnu prednost Metalcu pred revanš u Kruševcu. Čarapanima će u revanšu biti potrebna pobeda od 2:0, a prema svemu viđenom  biće to ipak težak posao za ekipu Ljubiše Stamenkovića. Metalac se pred svojom publikom predstavio kao vrlo racionalan tim koji zna da igra na rezultat.

Izabrane vesti

Razumljivo motivisani zbog značaja susreta domaći fudbaleri su znatno oblje otvorili utakmicu. Pritisli su Kruševljane, stvarali poluprilike, a onda je ulogu junaka preuzeo Dejan Đenić. Momak koji je zimus stigao u Gornji Milanovac prvo je iskoristio jedanaesterac posle prekršaja nad Merdovićem, a potom je realizovao i sjajan pas kapitena Lukovića.

I ovo je fudbal u Srbiji: Napadač Napretka promašio prazan gol

Veliki kapital je u tom trenutku imao Metalac, publika u Gornjem Milanovcu je bila egzaltirana A onda je već u sledećem napadu Ndaje prepolovio prednost domaćina. Ekspresno je Senegalac prešao put od junaka do tragičara. U finišu prvog poluvremena je promašio nepromašivo, propisno se obrukao i propustio priliku da meč uvede u egal.

Nešto slabiji tempo videli smo u nastavku. Krilni fudbaler Napretka Trujić pravio je probleme u polju Metalcu, ali ga nigde nije bilo u završnici. Metalac je bio za nijansu konkretniji, što mu se na kraju isplatilo

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić sjajno je delio pravdu... Što je potvrdio u zaostavnom vremenu kada je pokazao na belu tačku posle prekršaja u šesnaestercu 

 

tagovi

SuperligaSrbijaNikola TrujićNapredak KruševacMetalacLjubiša StamenkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara