""
""

GOTOVO: Bavarski Deda mraz udario jako i uzeo Gorecku za džabe

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.17. | 17:18

Bild javlja da je Bajern napravio sjajan posao

Minhenski Bajern odlučio je da podari navijačima lep poklon samo nekoliko sati pre dolaska Deda mraza. Istovremeno, nema sumnje da će najnoviji potez bavarskog giganta izazvati još veću mržnju kod navijača ostalih klubova u Nemačkoj. Naime, dobro obavešteni urednik fudbalske rubrike lista Bild, Kristijan Falk objavio je na Tviteru da će u Bajern na leto stići vezista Leon Gorecka i to kao slobodan igrač pošto će mu po završetku sezone isteći ugovor sa Šalkeom.

Izabrane vesti

Ovaj 22-godišnji vezista je u dosadašnjem toku sezone za Šalke odigrao 12 utakmica i postigao četiri gola. Pored Bajerna, za njega su ozbiljno interesovanje u prethodnom periodu pokazali i Juventus, Barselona i Real Madrid. I Šalke mu je nudio nekoliko puta poboljšane verzije ugovora, ali Gorecka nije pristajao na to.

Svi pomenuti klubovi su čak bili spremni da plate određeno obeštećenje kako bi Gorecka već na zimu došao kod njih. Ipak, čini se da je Bajern odneo pobedu u prepoznatljivom stilu i dodatno ojačao i onako kvalitetan vezni red na radost navijača.

Naravno, ovo nije prvi put da Bajern dovodi igrači direktno iz redova ljutog rivala. Uostalom, to su na svojoj koži osetili navijači Borusije Dortmund sa Mariom Geceom, Robertom Levandovskim i Matsom Humelsom.

Bilo kako bilo, nemački Bild maltene da i ne greši kada su ovakve situacije u pitanju tako da će Bajern dobiti ozbiljno pojačanje. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenLeon GoreckaReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara