Gran Kanarija želi Džejmsa Feldina?

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.07.18. | 14:21

Čelnici kluba sa Kanarski ostrva navodno u pregovorima sa Dominikancem, koji bi se rado vratio u špansku ligu, ali tu je i Crvena zuvezda sa kojom bivši košarkaš Panatinaikosa ima još godinu dana ugovora

Gran Kanarija želi Džejmsa Feldina u svojim redovima. Tako tvrdi specijalizovani košarkaški portal Encestando, koji kaže da klub sa Kanarskih ostrva u prvotimcu Crvene zvezde vidi zamenu za Di Džej Silija, koji je otišao na kraju prošle sezone.

Isti izvor navidi da su čelnici kluba u pregovorima sa Dominikancem, koji bi se rado vratio u špansku ligu, ali se napominje i da se mora razrešiti situacija sa Crvenom zvezdom, s obzirom da Feldin ima još godinu dana ugovora.

Izabrane vesti

Ipak, smatra se da crveno-beli neće previše "zatezati", s obzirom da srpski šampion neće igrati u Evroligi naredne sezone, pa bi ovo bio način da se reši njegovih sasvimsolidnih primanja. Ali, to su za sada samo pretpostavke i još nije poznato da li je došlo do direktnog kontakta između dva kluba.

Feldin je prošle sezone u Evroligi prosečno postizao 11,6 poena po utakmici i imao 1,6 skokova, odnosno 2,9 asistencija po utakmici. Pre Crvene zvezde igrao je za Fuenlabradu, Kantu i Panatinaikos.

Foto: Star Sport


tagovi

Džejms FeldinGran Kanarija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara