""
""

Grujić: Koža mi je vibrirala, suze su mi krenule... Tako sam nekada skandirao Žigiću!

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.10.15. | 09:03

„Ne mogu da opišem kako se osećam, ostaću ovde i pokušati da uđem u Ligu šampiona“, dodao sjajni vezista

Čak i stariji navijači Crvene zvezde to ne pamte. Imao je sever svoje idole, čak je odao priznanje Darku Lazoviću na odanosti, ali publika sa zapadne tribine uvek je bila-oštra. Ko prođe filter navijača smeštenih na najvećoj tribini stadiona Rajko Mitić ima sve preduslove da postane veliki igrač.

Kada je u karakterističnom slalom nanizao nekoliko fudbalera Borca, a potom asistirao Sikimiću za gol, publika sa zapada je ustala i gromoglasnim povicima pozdravila Marka Grujića:
„Gruja, Gruja“...

Izabrane vesti

Zvezda i sa krhkom odbranom uništila Čačane: Zapad i istok se klanjali Grujiću! (VIDEO)

Mladi vezista je otpozdravio podižući rukum, a pod utiskom je bio i posle utakmice.
„Ne mogu da opišem osećaj. Kada sam čuo da navijači skandiraju moje ime koža mi se naježila, kao da je vibrirala. Malo je nedostajalo da mi suze krenu“, poručio je Marko Grujić.

Dok ga engleski mediji sele u brojne klubove Premijer lige Marko Grujić nastavlja da seje strah u Superligi. I ne namerava da stane. Gleda ka Ligi šampiona.
Sjajno se osećam u Zvezdi. Zbog toga sam i ostao letos, zbog toga ću i ostati i probati da sa klubom uđem u Ligu šampiona. Sve ove glasine o velikim evropskim klubovima koje se interesuju za mene - ne utiču na mene. O tome ću tek pričati sa upravom. Ne bih ja o ciframa, milionima... Cilj svih nas je da se uđe u Ligu šampiona. Prvo titula, naravno, pa Liga šampiona koju svi naši navijači žarko žele, kao i mi igrači. Mi, stvarno, igramo dobro...“

Grujić je protiv Borca postigao četvrti gol ove jeseni. Zaslužio naklon navijača i prisetio se dečačkih dana.
„Žigić je tada igrao, on je bio golgeter, a ja sam voleo igrače koji tresu mreže. Cenio sam mnogo i Robijevu ekipu, tu koju je vodio Prosinečki... Borha, Evandro, njih sam isto voleo“, zaključio je Grujić.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu

 


tagovi

SuperligaSrbijaNikola ŽigićMiodrag BožovićMarko GrujićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara