""
""

Gvidolin završio prvi veliki posao u Svonsiju - napadača od 10.500.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.01.16. | 09:15

Alberto Paloski danas u južnom Velsu

Iz Kjeva pravo u Premijer ligu i to u velški Svonsi! Novi menadžer Labudova Frančesko Gvidolin završio je prvi veliki posao zimskog prelaznog roka, pošto će na Liberti uskoro sleteti - Alberto Paloski. 

Izabrane vesti

Transfer na koji se čekalo danima unazad dogovoren je kasno sinoć za sumu od gotovo 10.500.000 evra, a već koliko danas centarfor Kjeva trebalo bi da stigne na medicinske preglede, a kasnije i stavi paraf na višegodišnju saradnju.

Gvidolin je sa Paloskijem već sarađivao u Parmi, a 26-godišnji golgeter praktično mu je bio najveća želja otkako je nedavno zaseo na klupu Svonsija.
„Alberto Paloski je moj igrač i imali smo dobru saradnju u Parmi. Bio je igrač koji mnogo obećava, jasko je dobar i sada, dobra je osoba i biće jako važan šraf za nas. Mislim da će nam pomoći da dođemo do željenih rezultata i da će postići mnogo golova. Kada sam došao u klub odmah sam pitao predsednika da li bih mogao da dovedem Palsokija, jer je moderan igrač i odlično će se uklopiti u Premijer ligu“, poručio je Gvidolin.

Uprkos Paloskijevom dolasku, Gvidolin je otkrio i da će Bafetimbi Gomis ostati u Svonsiju, iako se poslednjih dana spekulisalo da bi nekadašnji reprezentativac Francuske mogao da pojača Njukasl.

Paloski je ove sezone odigrao 36 utakmica u svim takmičenjima i upisao devet pogodaka.

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu, klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija APremijer ligaKjevoItalijaFrančesko GvidolinEvropaEngleskaAlberto Paloski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara