Hajduk sa drugim timom

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.01.19. | 11:25

Danas je na programu okršaj Bilih sa Ujpeštom, a trener OIreščanin planira da odmori nosioce

Fudbaleri splitskog Hajduka danas od 14.00 igraju četvrtu pripremnu utakmicu u Turskoj. Rival Bilima pred nastavak priprema za drugi deo sezone je mađarski prvoligaš Ujpest.

Biće to drugi u nizu od tri pripremna testa koji su planirani u završnoj nedelji priprema u Turskoj za igrače Siniše Oreščanina. Deo igrača danas će sigurno dobiti poštedu, dok će oni koji su do sada imali manju minutažu dobiti nešto više vremena na terenu, navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Izabrane vesti

Hajduk je do sada odigrao tri prijateljske utakmice u Turskoj. Slavio je protiv Dinama iz Bukurešta rezultatom 2:0, Grashopers je zatim savladao Bile s 1:0, a u poslednjem susretu Splićani su pobedili Šahtjor iz Donjecka sa 4:1.

Meč sa Ujpeštom biće drugi u poslednje tri godine, pošto su isti rivali odmerili snage tokom letnji priprema 2016. godine. Pobednika tada nije bilo, završeno je 1:1, a jedini strelac za Hajduk bio je Tino Sušić.

Hajduk će odigrati i petu prijateljsku utakmicu u Beleku, u petak će mu rival biti beloruski Šahtjor iz Soligorska, a zanimljivo je da su naredna dva Hajdukova rivala odigrala pre četiri dana meč, a Mađari su slavili sa čak 6:2.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 14:00 6885 KLPR Hajduk - Ujpest ds X2 1,85
Ukupna kvota1,85

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Četvrtak
14.00: (1,75) Hajduk (3,80) Ujpešt (3,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Hajduk SplitUjpeštsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara