Hajnkes: Hoću Klopa! A mogu i Barsa ili Real...

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.04.18. | 19:09

"Možemo sve da ih izbacimo"...

Ako ćemo po papiru, Bajern je na žrebu za četvrtfinale dobio najlakšeg rivala, a posle prvih četvrtfinalnih okršaja rezultatske neizvesnosti biće samo u Minhenu! Zanimljivo, zar ne? Bavarci su dobili u Sevilji sa 2:1 i naravno da su veliki favoriti u revanšu, ali Španci posle odlične igre u prvom duelu imaju čemu da se nadaju. Neočekivano u ovakvim situacijama, međutim trener nemačkog velikana - Jup Hajnkes, pristao je da odgovori na pitanje novinara koga bi voleo da izvuče u polufinalu.
"Voleo bih da Jirgen Klop sa svojim Liverpulom prođe Mančester Siti, pa da izvučemo njih. Ali biće to paklenih 90 minuta u revanšu. Neizvesno, bez obzira na onih 3:0. Ako neko može da nadoknadi takav zaostatak onda je to Mančester Siti"

Hajnkes, ipak, neće da "izvoljeva" na žrebu...
"Nema veze ko će nam doći u polufinalu, mogu da budu i Real ili Barselona. Možemo i jedne i druge da izbacimo", samouveren je iskusni stručnjak koji bi u maju mogao da pojuri svoju treću titulu u Ligi šampiona, čime bi se izjednačio sa Karlom Ančelotijem i Bobom Pejslijem.

Izabrane vesti

Hajnkes je na poslednjoj konferenciji za medije pred Seviju pohvalio formu Arjena Robena i potvrdio da sutra neće moći da računa Artura Vidala i Davida Alabu.
"I jedan i drugi biće u potpunosti spremni tek za videknd".  

Foto: Action Images


tagovi

Jup Hajnkes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara