"Trenutak odluke: Penal u 86. minutu"
"Trenutak odluke: Penal u 86. minutu"

Haos u Rumuniji: Sporni penal i gol u 89. minutu za prvo mesto Steaue (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.03.16. | 22:30

Gigant iz Bukurešta slavio kao gost nad Pandurijem (1:0) u meču o kojem će se narednih dana voditi velika polemika

Trenutak odluke: Penal u 86. minutu

Strašno uzbudljiv meč odigrali su večeras Panduri i Steaua u plej-ofu rumunskog šampionata, ali je jasno da i pored trijumfa favorizovanih gostiju od 1:0 ova utakmica nije gotova i tek će se narednih dana raspravljati o njoj.

Izabrane vesti

Razlog je kranje sumnjiv penal za goste koji je dosuđen u 86. minutu, a posle kojeg je Nikolae Stančiju doneo trijumf svom timu.

Napadala je Steaua tokom celog meča, imala odlične prilike i igrača više nakon isključenja Hrvata Mržljaka u 38. minutu zbog drugog žutog kartona, ali je domaćin i sa igračem manje dugo odolevao. Blistao je na golu Pandurija čuvar mreže Razvan Stanča, koji ipak na kraju nije mogao da spreči pobedu gostiju sa bele tačke.

Već smo rekli da se trenutak odluke desio u 86. minutu, kada je posle kornera sa desne strane Kristijan Sapunaru nesrećno zahvatio loptu rukom (pitanje je da li namerno), a glavni sudija Marijus Avram je na asistenciju dodatnog sudije iz gola Adrijana Komaneskua, pokazao na belu tačku i tako omogućio veliku šansu za trijumf Steaui.

Naravno, gosti nisu propustili ovaj poklon pa su sa nova tri boda zaposeli prvu poziciju na tabeli rumunskog šampionata sa istim brojem bodova koliko ima i Astra Đurđu (32) s tim da ovaj tim igra svoj meč četvrtog kola doigravanja za prvaka  tek u petak.

Domaći igrači nisu lako podneli ovaj poraz, a posebno je nervozan bio tragičar domaćeg tima Sapunaru koji je posle meča poželeo da se obračuna sa navijačima Steauea, ali nije uspeo da im se približi jer su ga saigrači ugurali u tunel.

(FOTO: Screenshot)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SteauaRumunijaPanduriNikolae StančijuLiga 1Kristijan Sapunaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara