""
""

Hrvati bili u panici poslednjih deset minuta: Radio je adrenalin, bojali smo se da ne primimo gol!

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.15. | 08:02

"Pokušali smo da se koncentrišemo samo na našu utakmicu. Znali smo da će Malta sve pokušati da ostavi dobar utisak. Teško je igrati kada nemamo našu publiku i nadam se da ćemo uskoro pronaći zajednički jezik", poručio je Perišić

Selekcija Hrvatske obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pošto je u poslednjem kolu grupe H minimalnim rezultatom savladala Maltu, a Hrvatska u Rimu bila bolja od Norveške.

Izabrane vesti

Ipak, Čačićevim izabranicima nije bilo lako da se izbore sami sa sobom u poslednjih desetak minuta, kada ih umalo nije savladala panika.
"Sve ste videli. U poslednjih deset minuta nam se pojavila panika i adrenalin, samo da ne primimo taj pogodak, jer smo se toga bojali. Ali, čestitke svima na kraju. Zahvalnost ide i Kovaču i njegovom stručnom štabu, kojima idu velike zasluge za to što je Hrvatska na EP. A najviše našim vernim navijačima koji su bili uz nas sve vreme", rekao je Dario Srna.

Strelac pobedonosnog pogotka za Hrvatsku Ivan Perišić se složio sa svojim kapitenom.
"Malo nam je bila panika kada smo čuli rezultat u Italiji, ali hvala puno Italijanima na pomoći. Sami smo sebe doveli u takvu situaciju. Sutra ću se zahvaliti svojim saigračima u Interu. Pokušali smo da se koncentrišemo samo na našu utakmicu. Znali smo da će Malta sve pokušati da ostavi dobar utisak. Teško je igrati kada nemamo našu publiku i nadam se da ćemo uskoro pronaći zajednički jezik", zaključio je Perišić.

(FOTO: Action images, izjave preuzete sa portala GERMANIJAK.HR)


tagovi

reprezentativni fudbalKvalifikacije za EURO 2016Ivan PerišićDario SrnaAnte Čačić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara