Humanitarni tiket u podne: Bogdan Radivojević tipuje za Fondaciju “Srbi za Srbe”

Vreme čitanja: 3min | sub. 28.01.23. | 12:01

Rukometni reprezentativac iskusnim manevrima dolazi do kvote 8,58

Na početku, valja reći da za Bogdana Radivojevića kažu da je najveći motivator u reprezentaciji Srbije, zadužen za atmosferu na terenu, ali i van njega. Hrani se energijom s tribina, svaki gol proslavlja uz mnogo emocija. Na Evropskom prvenstvu prošle godine desno krilo Pik Segeda bio je najbolji naš rukometaš.

Pomislili smo da nam baš ta energija treba u “Humanitarnom tiketu u podne”, i evo je. Bogdan Radivojević tipuje za Fondaciju “Srbi za Srbe”.

Izabrane vesti

Krenimo od jedinice s meča FRAJBURG – AUGZBURG. S obzirom na kvalitet Augzburga, Frajburg se može smatrati favoritom. U svakom slučaju, domaćin mora da se iskupljuje za poraz od Volfsburga (6:0), te remi s Ajntrahtom (1:1), a ovaj meč deluje kao sjajna prilika upravo za tako nešto.

Bogdan Radivojević zatim igra dvojku na INTER protiv KREMONENZEA. Smatramo izlišnim svaku dublju analizu, ali dodajemo da je Inter tradicionalni pobednik meča para koji je poslednji put odigrao za konačnih 3:1.

Takođe dvojku imamo na meču ŠARLOA – UNION SEN ŽILOAZ. Gosti su drugi na tabeli i bez dvoumljenja igraju na sva tri boda. Šarloa koji je vezao dva remija nije njihov kalibar, a kakvi su odnosi snaga ilustruje rezultat poslednjeg meča para. Union je slavio s minimalcem, mada je na terenu delovao mnogo konkretnije.

Za kraj imamo 3+ sa utakmice ATALANTA – SAMPDORIJA. Boginja je jača – Boginja je u poslednje vreme jako izdašna u tipovanju na golove. Dakle, kod njih nema meča u poslednje vreme bez makar 3+, što znači da će Sampdoriji biti teško, baš kao poslednja četiri puta. Naime, Atalanta je dobila poslednja četiri meča para.

Na kraju, recimo i da je Bogdan Radivojević na početku pečalbarske karijere osvojio Ligu šampiona sa Flensburgom koji je predvodio Ljubomir Vranješ. Igrao je u Bundesligi još za Rajn Nekar Leven, a već četiri godine je u Segedinu, u redovima šampiona Mađarske. Skoro deceniju je u dresu reprezentacije, ne može da se pohvali nekim uspehom, ali veruje da za Orlove tek dolaze vreme slavlje. Reprezentacija raste u poslednje dve godine pod komandom španskog stručnjaka Tonija Đerona, a plodove tog rada mogli smo da vidimo na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj.

On je nedavno u intervjuu za Mozzart Sport rekao: „Iz godine u godinu je veća zainteresovanost za rukomet. Žao mi je što to i dalje nije na onom nivou koji ovaj sport zaslužuje u Srbiji, ali tu smo da se borimo i za publicitet u javnosti, da nas što više ljudi prate, bodre. Nadam se da će u narednom periodu kad budemo igrali kod kuće biti puna dvorana. To nam puno znači. Nema ništa lepše nego kad dođeš u svoju zemlju i igraš pred svojim navijačima. Mene to pokreće, taj motiv braniti boje svoje države je nešto najviše što sportista može da doživi“.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Bogdan Radivojević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Bogdan Radivojevićhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara