""
""

Humanitarni tiket u podne: Ivan Ivković tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.03.17. | 12:00

Portparol košarkaša Partizan očekuje da Baskonija dobije Panatinaikos uz manje od ponuđenog broja poena

I ovaj četvrtak nam donosi obilje utakmica i nove kladilačke izazove. Posebnu težinu imaju MOZZARTOVI humanitarni tiketi koje sastavljaju naše poznate ličnosti. Znate već, kompanija MOZZART svakog dana odobrava ulog od 10.000 dinara, a naši poznati sportisti, treneri, glumci, muzičari, pevači, novinari, pisci… pokušavaju da tačnim prognozama uvećaju ponuđenu sumu.

Izabrane vesti

Juče je u tome uspeo komentator TV Arena sport Nenad Kostić, koji je sjajno gađao četiri meča Evrolige i osvojio 39.891 dinar, a tu sumu namenio je za Univerzitetsku dečju klinicu u Tiršovoj kojoj će MOZZART donirati dobitak.

Dakle, dosad je naša kompanija prikupila i iz sopstvenih sredstava donirala ukupno 2.869.147 dinara.

Danas će doniranu sumu pokušati da uveća portparol Košarkaškog kluba Partizan Ivan Ivković.

Od sezone 2015/2016. Ivan je PR KK Partizan NIS, a prethodno je pet godina „pekao zanat“ u PR agenciji. Više od deset godina bavio se monitoringom izbora u zemlji i inostranstvu, a bio je zadužen za odnose s javnošću posmatračkih misija ENEMO (European Network of Election Monitoring Organizations) u Ukrajini i Kirgistanu godine.

Našem gostu naravno „leže“ košarkaške utakmice, a tu je ponuda više nego odlična. Serija evroligaških mečeva se nastavlja. Prvi par na tiketu je veliki turski duel EFES - FENERBAHČE.
„Pivari pokušavaju da se izbore za mesto u plej- ofu, dok je Fenerbahče u poziciji da mu treba još malo pa da i teoretski obezbedi prednost domaćeg terena u doigravanju. Kao i uvek, derbi između turskih timova će biti pun naboja. Očekujem da timovi odigraju snažno u odbrani. Zato igram manje od ponuđenog broja poena“, kaže za MOZZART Sport Ivan Ivković.

PREPIŠI IVANOV TIKET

MOZZARTOV humanitarni kladilac je 2014. godine bio član tima koji je kreirao metodologiju i sproveo prvi medija monitoring ikada na iračkim izborima. Sad će pokušati da se izbori sa drugom utakmicom Evrolige, MAKABI - ŽALGIRIS.
„Žalgiris više nema šanse za plasman u TOP 8, ali će sigurno pokušati da ostvari što više pobeda. S druge strane, Makabi se ove sezone dosta oslanja na individualne kvalitete igrača, od kojih njih nekolicina može u svakom trenutku da postigne preko 20 poena. Uostalom, videli smo šta je bilo u Istanbulu. Očekujem da ekipe opuste ruku u napadu ali i da to ne isprate timskim angažovanjem u odbrani. Zbog toga tipujem na veći broj poena od ponuđenog.“

Ivan je bio zadužen i za kreiranje i sprovođenje koncepta nastupa Olimpijskog tima Srbije na društvenim mrežama u ciklusu Rio 2016. godine. A koncept za treći meč Evrolige ARMANI - BAMBERG je...
„Iako ekipe nemaju šansu za prolaz u TOP 8, svaka utakmica je prilika za novo dokazivanje. Obično u mečevima gde obe ekipe mogu više da dobiju nego da izgube bude dosta poena. Zbog toga igram više od ponuđenog broja poena.“

Ivan je u ranoj mladost bio talentovani košarkaš, a vršnjaci sa beogradske Čubure i dalje pamte njegove bravure na terenima za basket u ovom kraju Beograda. Nažalost, povrede su ga omele da ostvari karijeru na terenu, ali je zato vrlo uspešan pored terena. Mi idemo dalje, poslednji meč na tiketu BASKONIJA - PANATINAIKOS.
„I jedni i drugi imaju dobru šansu da budu peti, čak i četvrti. Ova utakmica može u velikoj meri da odredi sudbinu ekipa u Evroligi. Blagu prednost dajem domaćoj Baskoniji uz manji broj poena na meču, jer verujem da nivo angažovanja u odbrani, na obe strane, neće padati tokom utakmice“, zaključio je humanitarno tipovanje Ivan Ivković koji će dobitak usmeriti za NURDOR.

 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:30 7001 EVRL Efes - Fenerbahce up manje (156.5) 1,85
Čet 20:05 7002 EVRL Maccabi T.A. - Zalgiris up više (162.5) 1,85
Čet 20:45 7003 EVRL Milano - Brose Bamberg up više (164.5) 1,85
Čet 21:00 7004 EVRL Saski Bask. - Panathinaikos k 1&up< (155.5) 2,85

* Prikazane kvote i margine bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

tiket u podnesportsko klađenjeFK PartizanIvan Ivkovićhumanitarni tiketEvroligabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara