""
""

Humanitarni tiket u podne: Slaven Rimac tipuje za kragujevačko udruženje Iz kruga

Vreme čitanja: 4min | pet. 14.04.17. | 12:00

Nekadašnji hrvatski košarkaški reprezentativac odigrao iz dvojke u dvojku na PSŽ!

MOZZARTOVA plemenita akcija „Humanitarni tiket u podne“ je kao podršku u svom dobročiniteljskom radu pozvala bivšeg hrvatskog košarkašrkaškog reprezentativca i trenera Slavena Rimca. Ovaj nekadašnji bek-šuter najduži igrački staž imao je u Ciboni, a od 2013. do 2015. godine je vešto upravljao i trenerskim kormilom popularnih Cibosa. U sezoni 1996/97. u Evroligi je bio najuspešniji izvođač slobodnih bacanja (93,1%). Ukoliko u MOZZARTOVOJ plemenitoj akciji njegova preciznost u tipovanju bude stoprocentna Slaven će obradovati kragujevačko Udruženje „Iz kruga“ za pomoć i podršku ženama sa invaliditetom. MOZZART je svim srcem uz njega uz želju da ostvari upravo stopostotnu preciznost.

Pre nego što krenemo s humanitarnim tipovanjem, da se podsetimo. Dosad je MOZZART u Humanitarnom tiketu u podne donirao ravno 3.021.253 dinara, a imali smo zaključno sa poslednjim dobitnikom, reprezentativnim odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, tačno 45 slavljenika.

Izabrane vesti

To su: Marija Sekulović, Čaba Silađi, Saša Ozmo, Slavoljub Srnić, Stefan Birčević, Bojan Zajić, Bojan Dimitrijević Pikac, Dušica Spasić, Dragan Mićanović, Lazar Ristovski, Ivan Milinković, Marko Simonović, Seka Sablić, Mitar Mrkela, Milan Đurđević, Mile Isaković, Aleksandar Šoštar, Ljubiša Tumbaković, Predrag Miljuš, Momčilo Bajagić Bajaga, Moca Vukotić, Radomir Antić, Ana Joković, Dr. Moma Jakovljević, Miroslav Ilić, Uroš Tripković, Vlado Šćepanović, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Srđan Gile Gojković, Vojkan Borisavljević, Aleksandar Dunić Ćirko, Vanja Bulić, Dragan Piksi Stojković, Zdravko Čolić, Marko Ivanović, Jovan Šurbatović, Žika Jelić, Tijana Dapčević, Jovan Maljoković, Lidija Jelisavčić Ćirić, Sead Šehović, Nenad Kostić Kole i Aleksandar Atanasijević.

Treba napomenuti da je rekorder „Humanitarnog tiketa u podne“ novinar i pisac Vanja Bulić sa dobitkom od 351.025 dinara koje je MOZZART, po želji našeg kolege, donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd.

Takođe, u klubu dobitaka od preko 100.000 dinara nalaze se glumac Vojin Ćetković sa 113.286 RSD, Jovan Maljoković sa 114.841 RSD,  Radomir Antić sa 119.943 RSD, Predrag Miljuš 126.732 RSD, Vojkan Borisavljević 162. 729 RSD, Uroš Tripković 170.067 RSD i Momčilo Bajagić Bajaga sa 184.426 RSD. Članovi kluba „sto“ su novac usmerili, a MOZZART je donirao sredstva sledećim ustanovama: Spomenku iz Pančeva, Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla na Topčideru, domu Petar Radovanović iz Užica, SOS Dečjem selu Kraljevo, fondaciji Podrži život, Udruženju obolelih od MS Zrenjanin i Svratištu za decu Beograd.

Treba napomenuti da je legendarni Zdravko Čolić imao gubitan tiket, ali da se MOZZART obavezao da donira 100.000 dinara deci ometenoj u razvoju u Veterniku.

Takođe, pevačica Tijana Dapčević je bila blizu osvajanja fenomenalnih 45.000.000 dinara, nedostajala su dva gola, pa je menadžment kompanije odlučio i da taj gubitni tiket nagradi sa 50.000 dinara koje je MOZZART donirao Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Idemo dalje...

Srećno, Slavene!

Prva utakmica na "plemenitom tiketu" dolazi iz Francuske, ANŽE - PSŽ. Plasman na tabeli jasno govori ko je favorit. Nakon "onog" poraza od Barselone tim iz Grada svetlosti nanizao je pet pobeda. Od Anžea su bili bolji Marselj, Nant i poslednji minimalac ostvario je Monako. Statistika međusobnih duela jasno kaže 0-2-4 za Parižane koji su bili sigurni i u poslednja dva okršaja.
„Sve ide na vodenicu PSŽ-a, odigraću prelaz iz dvojke u dvojku“, kaže za MOZZART Sport Slaven Rimac.

PREPIŠI SLAVENOV TIKET

Naš gost koji je u Ciboni igrao od 1990. do 1998. godine, a nastupao je još i za Huventud, Milano, AEK, Pariz, Cedevitu... kao drugi par izabrao je meč iz šampionata Holandije, HERAKLES - AZ ALKMAR.
"Gosti imaju bolji plasman i suficit od šest bodova. Herakles igra po sistemu toplo-hladno, niže pobede, pa poraze. AZ nije loš, ali je doživio neuspehe od slavnijih timova, Fajenorda i Ajaksa. Uf, statistika međusobnih duela je na strani AZ Alkmara koji je 18 puta slavio nad protivnikom. Poslednjih pet puta više nego ubedljivo. Bilo je golova na duelima dva tima pa igram 3+."

Član reprezentacije Hrvatske na OI u Atlanti i EP u Španiji za treći par odabrao je duel iz Primere, BILBAO - LAS PALMAS. Atletik ima 12 bodova više od konkurenta. U poslednje vreme samo su Viljareal i Real savladali Bilbao. Las Palmas je bio siguran protiv Betisa i savladao ga sa 4:1. Utakmice ove dve ekipe najčešće su završavane bez pobednika 1:4:2, a poslednju je dobio Las Palmas.
"Sad ću kombinovati jedinicu na Atletik sa golovima, 1&3+."

Naš poznati gost, košarkaški trener, odigrao je još jednu utakmicu na humanitarnom listiću, iz Belgije, plej-of, SEN ŽIL -STANDARD. Domaći su sa dve pobede prvi u grupi A. Gosti imaju remi i poraz. Klub iz Liježa ima čak četiri remija u poslednjih pet duela, možda je vreme za trijumf.

„Igram dvojku na Standard iz Liježa“, zaključio je „Humanitarni tiket u podne“ Slaven Rimac koji će dobitak, ako ga bude, usmeriti za Udruženje „Iz kruga“ za pomoć i podršku ženama sa invaliditetom iz Kragujevca.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 1802 B1PFA St.Gilloise - Standard ki 2 1,90
Pet 20:45 5014 FRA 1 Angers - PSG pk 2-2 1,87
Pet 20:00 1617 HOL 1 Heracles - AZ Alkmaar ug 3+ 1,40
Pet 20:45 4022 ŠPA 1 Ath.Bilbao - Las Palmas kmb 1&3+ 1,73

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica odigrala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaEvropaHrvatskahumanitarni tiketSlaven Rimacsportsko klađenjeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara