""
""

I Nesta stao u odbranu Mihajlovića: On je pravi čovek za Milan, nadam se da neće dobiti otkaz!

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.12.15. | 10:21

Čuveni štoper ne želi da Srbin ode sa San Sira

Brojne turbulencije kroz koje prolazi Milan ove sezone zatekle su navijače i kritičare, koji su očekivali da Rosonerima konačno krene posle dolaska Siniše Mihajlovića. Umesto toga nedeljama unazad spekuliše se o tome da li je nekadašnjem selektoru Srbije mesto na klupi Milana, a ako za mišljenje pitate legende posrnulog giganta, onda definitivno - jeste.

Izabrane vesti

Posle legendarnog golgetera Milana Andreja Ševčenka, u Mihajlovićevu odbranu stao je i Alesandro Nesta, koji smatra da je nekadašnji levonogi bombarder pravi čovek za posao.
"Milan je šansa koja se dogodi jednom u životu, zato moraš da je ugrabiš i iskoristiš na pravi način. Trenutno problem u klubu nije trener. Često se apostrofira kako je trener krivac, ali vidite i sami da je toliko trenera promenjeno i da je problem ostao. Mihajlović je pravi čovek za Milan! On je jak i ume da radi svoj posao. Nadam se da neće dobiti otkaz. Milan uz njega može da se oporavi i igra Ligu šampiona", poručio je Nesta, koji je potom malo prokomentarisao stanje u timu:
"Ekipa nije loša, može da juri visok plasman. Ali, mora da promeni mentalitet. Ako imate manje para nego u prošlosti, morate pametno da radite i da ne propustite prilike koje se ukažu na tržištu. Morate da napravite nekoliko pogodaka i pronađete igrače pre ostalih".

Nesta je u septembru dobio svoj prvi trenerski posao u Majamiju, koji će početi da radi od 2016. godine. 
"Počinjem od nule i moram dosta toga da prođem kako bih uopšte pomislio da jednog dana sednem na klupu Milana", pojasnio je čuveni štoper. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija AMilanItalijaEvropaAlesandro Nesta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara