""
""

I oslabljeni AEK je bauk za Kerkiru

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.17. | 11:55

Ne igraju Uroš Ćosić, Ognjen Vranješ, Marko Livaja...

Nema tu mnogo filozofije - jedan od najjačih fikseva dana krije se u Grčkoj! Naravno, ako već "upisanog" keca uvežete sa goleadom koja bi mogla solidno da se naplati. 

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:30 5201 GRČ 1 AEK - Kerkyra kmb 1&4+ (-) 2,30

AEK je jedan od glavnih kandidata za titulu. Velikan iz Atine igra vrlo sigurno, teško prima golove. Sada ima idealnu priliku da zabeleži jednu od najubedljivijih pobeda u ovom prvenstvu. Kerkira je jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Igraju slabo, gube u kontinuitetu. I to prilično ubedljivo. Pravo vreme da AEK kanonadom oraspoloži navijače. Kec se ne dovodi u pitanje, goleada je izgledna, a kombinacija ova dva tipa predstavlja pravu kladioničarsku "bombonu", pošto bi mogla da vrati više nego duplo.

AEK se suočava sa određenim problemima pred ovaj susret, koje vam iznosimo čisto informativne prirode, jer je utisak da bi domaćin i sa B timom trebalo lako da izađe na kraj sa današnjim očajnim protivnikom. Domaćin ima problema sa povredama jer ne može da računa na Jakoba Johansona, Petrosa Mantalosa, Ognjena Vranješa, Uroša Ćosića i Marka Livaju. I to nije sve. Manolo Himenez dvoumi se da li da protiv Kerkire njegov tim nastupi u formaciji 3-4-2-1 ili pak sa četvoricom pozadi. Grčki mediji su se zbog toga bavili raznim taktičkim varijantama, no suština je da je kvalitet na strani domaćina i da ovde nema dileme.

Srećno!

GRČKA 1 - 14. KOLO:

Subota

AEL Larisa - Ksanti 1:0 (0:0)
Panionios - Platanijas 2:1 (1:0)
Panetolikos - Olimpijakos 1:4 (1:1)

Nedelja

Smirnis - Asteras 1:3 (0:1)
PAS Janjina - Lamija 1:1 (0:0)
Atromitos - Levadijakos 1:0 (1:0)
PAOK - Panatinaikos 4:0 (1:0)

Ponedeljak

18.30: (1,12) AEK (7,50) Kerkira (18,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

AEKbet analizaEvropaGrčkaKerkirakladionicasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara