""
""

Idealan tim Rajana Gigsa: Bez Vidića i Kantone...

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.03.17. | 16:59

Legendarni Velšanin izabrao najboljih 11 sa kojima je igrao

Kada imate karijeru kao što ju je imao Rajan Gigs, onda su to slatke muke izabrati idealan tim sastavljen od saigrača.

Izabrane vesti

Legendarni Velšanin je u Mančester Junajted proveo 24 godina kao igrač u najslavnijem periodu Crvenih đavola kada su sa Aleksom Fergusonom osvojili sve što se može osvojiti. Tih godina, da ne kažemo decenija, Old Trafordom su prodefilovala neka od najvećih imena svetskog fudbala.

I Gigs je igrao sa svima njima. Zato je zanimljivo videti kako izgleda idealan tim sastavljen od saigrača koji u izboru Rajana Gigsa. Kakva je to konkurencija, najbolje govori podatak da u timu nema bivših kapitena i legendi svetskog fudbala poput Erika Kantone i Nemanje Vidića.

Gigs je za golmana svog najboljeg tima izabrao Petera Šmajhela i dao mu prednost u odnosu na Edvina van der Sara. Desni bek je očekivano njegov klasić Gari Nevil, a levi je Denis Irvin. Štoperski tandem čine Rio Ferdinand i Jap Stam.

U veznom redu, Gigs je uz sebe očekivano uvrstio Roja Kina, Pola Skolsa i Dejvida Bekama. Dok su mesta u napadu rezervisana za Kristijana Ronalda i Vejna Runija.

Pored Kantone, Van der Sara i Vidića, nije bilo mesta ni za Ruda van Nistelroja, Patrisa Evre, Endija Kola, Tedija Šeringema, Dvajta Jorka, Ole Gunara Solskjera, Stiva Brusa...

(FOTO: Action images)


tagovi

Rajan GigsPremijer ligaNemanja VidićEvropaErik KantonaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara