Idi igraj s Marsovcima! Brutalno, gol godine... Ne, ovo nije pošteno! Pa zar vam nije zabavno?!? I Zlatan koji troluje?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.04.18. | 10:26

Gol koji je ceo svet podigao na društvene mreže...

Planeta gori zbog Ronaldove majstorije. I biće tako narednih dana. Jer zaista, ono što je Kristijano uradio juče ne viđa se tako često. Pa još u tako važnom meču... Prvi se posle čudesnih makazica još sinoć javio Piter Krauč i baš nas fino nasmejao, a posle njega zaređale su se sve same fudbalske veličine, pa i jedna košarkaška. Po mnogima najveći igrač današnjice - Lebron Džejms

King Džejms je napisao na svom Instagramu: "Zar vam ovo nije zabavno?!? To čak nije ni pošteno! Gadno"! Sve je, naravno, ukrašeno "smajlićima" i jednom krunom, koju kao da je simbolično predao svom prijatelju. 

Izabrane vesti

Riju Ferdinandu malo toga promiče kada su ovakve stvari u pitanju. I on je ekspresno reagovao: "Pogledajte samo koliko je visoko skočio, koliko je daleko od zemlje. Pa to je šala"

Majkl Oven uporedio Ronaldov gol Juventusu s onim što je Runi dao Mančester Sitiju pre nekoliko godina. Slična pozicija, slična udaljenost, samo bivši as Liverpula kaže: "Bolje nego Runi". 

Kun Aguero jednostavno je preko svog Instragrama pozdravio Kristijanovu bravuru, a čak se i Andrea Barzalji, fudbaler Juventusa, 'javio' u jednom momentu, posle utakmice: "Gol za istoriju, plejstejšn"

Ni bivši igrači Reala nisu mogli da ostanu nemi. Guti među prvima: "Brutalno! Gol godine! Ljudi, publika u Torinu mu aplaudira". Alvaro Arbeloa bio je duhovit: "Sada slobodno može da napusti zemlju i da ode da igra protiv Marsovaca. Taj čovek je sve uradio".  

I šta bi sve ovo bilo bez Zlatana, zar ne? E pa, oglasio se i veliki Ibra, doduše, sledeće redove uzmite s rezervom, pošto je poznato koliko su mu puta raznorazni mediji "stavljali u usta" nešto što nije izrekao. Ovoga puta njegove reči prenosi pola sveta, gotovo sve engleske novine, i pozivaju se na na Ibrahimovićevo gostovanje na ESPN-u, gde je komentarisao meč. 

I ovako će navodno Ibra: "Lep gol, zaista lep... Ali neka pokuša to da uradi sa 40 metara"

Ako je istina, biće da je Zlatan mislio na onu vragoliju protiv Engleske od pre neku godinu, dok je još igrao za reprezentaciju Švedske...


tagovi

Kristijano RonaldoLebron DžejmsGabrijel BatistutaZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara