Mauro Ikardi
Mauro Ikardi

Ikardi konačno pogodio za Argentinu i odmah udario po Mesijevoj generaciji: Ovde nije bilo prijateljstva (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.11.18. | 09:56

“Sad ga ima”, dodaje napadač Intera

Bilo je tu raznih teorija. Jedna od najrasprostranjenijih bila je da mu veteran u argentinskoj repezentaciji – uključujući tu i Lea Mesija – nikada nisu zaboravili to što je ukrao ženu mentor Maksiju Lopezu. Naravno, nikada nije potvrđeno, ali morao je Mauro Ikardi da sačeka utakmicu kojoj nije bilo ni Mesija, ni Aguera, ni Di Marije, ni Iguaina kako bi se argentinskoj naciji konačno prikazao u pravom svetlu. U prijateljskoj utakmici protiv Meksika tek nešto više od minuta bilo mu je dovoljno da postigne prvenac u reprezentativnom dresu i Gaučosima utaba put do pobede od 2:0!

Lajav kakav jeste, odmah je ugrabio priliku da udari po seniorima.
Osećao sam se veoma prijatno. Nešto lepo je stvoreno. Bio sam i pre u reprezentaciji i nije bilo toliko prijateljstva. Svi smo mladi, sad se to prijateljstvo oseća u vazduhu. Dok su iskusniji igrači bili tu, nisam to primećivao”, pecnuo je Ikardi veterane.

Izabrane vesti

Naravno, odmah se ispravio tvrdnjom da jedna čeka da se Mesi vrati u repezentaciju, jer on je ipak “najbolji na svetu”, ali sudeći po onoj prvoj rečenici mladima je mnogo lakše da se razmašu kad nema starijih igrača da im stalno nešto zakeraju.

Ima i tu logike, iako ova nova generacija baš i ne obećava kao ova prethodna, ali ni ona nije uspela da Argentincima podari ono što su očekivali – titule prvaka sveta i Južne Amerike. A usput je uspela i da uguči neke vrlo talentovane igrače. Među njima i Paula Dibalu. I on je bio strelac protiv Meksika.

Možda odlazak Mesija i družine i ne bude tako bolan kao što su svi mislili? Ili je sve ovo samo optička varka pa će se njegovo odsustvo videti tek kad na red dođu velika takmičenja i najmoćniji rivali?

(FOTO: Reuters)


tagovi

Mauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara