"Nadal"
"Nadal"

Indijan Vels: Ko bi reko čuda da se dese - Dolgopolov eliminisao Nadala

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.03.14. | 08:42

Ukrajinac rastužio Španca - 6:3, 3:6, 7:6(5)

NadalVeć u 3. kolu Indijan Velsa dogodilo se najveće iznenađenje – Aleksandr Dolgopolov je eliminisao Rafaela Nadala – 6:3, 3:6, 7:6. Ukrajinac je odmah na početku, kada je oduzeo servis prvom teniseru sveta, a potom i osvojio prvi set najavio da može doći do čuda i prve pobede u šestom odmeravanju snaga.

Međutim, španski as se revanširao u drugom setu, tako da se očekivalo da će u odlučujućem, trećem setu po običaju rešiti sve u svoju korist. Ali dogodilo se suprotno. Dolgopolov je zaigrao kao da nije 31. na svetu, već u prvih pet, pa je brzo stigao do 5:3. I tu je stao, pošto je pala koncentracija i došlo je do očiglednog straha zbog mogućeg velikog uspeha, što je iskoristio Nadal i izjednačio na 5:5. A onda se Ukrajinac dozvao sebi, zaigrao kao na početku za konačnih 7:6, pošto je taj-brejk rešio u svoju korist sa 7:5.
“Igrao sam loše. To je sve. Razočaran sam načinom na koji sam igrao. Ali to se dešava ponekad. Ove godine nikako da dođem do pravog osećaja kada sam na terenu. Baš sam uznemiren, jer volim ovu igru”, rekao je Nadal.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Rafael NadalATP Indijan VelsatpAleksandar Dolgopolov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara