""
""

Ipak nema panike: Napoli je zamenu za Milika doveo još 31. avgusta!

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.09.17. | 17:02

U pitanju je talentovani Roberto Ingleze, koji je plaćen Kjevu 10.000.000 evra i prosleđen na pozajmicu, ali će ona biti prekinuta u januaru 2018. godine

Arkadijuš Milik je doživeo još jednu tešku povredu kolena, pa će kao i prošle sezone pauzirati do januara. Italijanski mediji su već počeli sa licitiranjem oko novog pojačanja, iako nisu imali prevelikih razloga za to, s obzirom da su Napolitanci napadača doveli još 31. avgusta u samom finišu prelaznog roka. U pitanju je talentovani Roberto Ingleze, koji je plaćen Kjevu 10.000.000 evra i prosleđen na pozajmicu, ali će ona biti prekinuta u januaru 2018. godine.

Izabrane vesti

Ingleze je u redovima Letećih magaraca ove sezone odigrao sedam utakmica i postigao tri gola, dok je Milik na pet mečeva dva puta tresao mreže rivala. Poljak uspešno operisan u rimskoj klinici Vila Stjuart i predviđen mu je sličan period oporavka kao i prošle sezone, međutim, kod ovakvih slučajeva se uvek postavlja pitanje koliko će igraču biti potrebno da dostigne optimalnu formu.

Dolazak Inglezea u Napulj sa sobom će povući lanac promena napadača u različitim klubovima. Kjevo bi mogao da pokuša u svoje redove da vrati Alberta Paloskija, koji nije najbolje započeo sezonu u SPAL-u, pa bi na leto mogao u Veronu, iako je zvanično pozajmljeni igrač Atalante.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arkadijuš MilikEvropaItalijaKjevoNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara