""
""

Istina o Arsenalu i Lakazetu, Lion želi da ga proda direktnom konkurentu

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.06.17. | 13:06

Posao sa Atletikom još nije propao

Ostrvski mediji su danas zagrmeli da je Arsenal poslao zvaničnu ponudu Lionu za Aleksandra Lakazeta. Odavno je poznato da je Lakazet jedna od želja Arsena Vengera koji će već dve godine nećka da izvadi „zmiju iz džepa“ i plati dovoljnu količinu novca za sjajnog napadača...

Izabrane vesti

Iako su ostrvski mediji danas objavili da je Venger dostavio ponudu, to nije tačno. Čak su Ostrvljani izmislili izjavu Lionovog predsednik Žan-Mišela Ole.

Prvi čovek Liona je otkrio šta se trenutno dešava oko Lakazeta.
„Situacija postaje nesnosna, a ne želim da opet imamo letnju apsunicu. Lakazetu smo rekli da može ide. Pregovarali smo sa Ateltikom, ali stvari se nisu odvijale kao što smo očekivali. Trenutno nemamo nijednu ponudu za njega, a stvarno ne znam da li on želi da napusti klub. Aleks zna kakva je naša pozicija i zna da ima ugovor do 2019. godine“, rekao je Ola.

Lionov predsednik nema ništa protiv toga da svog najboljeg igrača proda direktnom rivalu Pari Sen Žermenu.  
„Ako želi da dovede Aleksandra, onda PSŽ mora da makar izjednači ponudu ostalih zainteresovanih klubova. U tom slučaju, Aleks može bez problema da pređe u Pariz. Ja sam biznismen i moderan funkcioner. Pare od transfera bi trebalo da se reinvestriaju u francuski fudbal što sam uvek i radio kada smo bili na vrhuncu moći. Kada pare od transfera idu u inostranstvo, onda jačamo francusku konkurenciju“.

On je istakao i da još nije završena priča sa Atletikom. Postoji šansa da Lakazet na zimu pređe u Madrid kada Jorgandžijama bude skinuta zabrana transfera.
„I to je mogućnost koja je otvorena“.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandr LakazetArsenalEngleskaEvropaFrancuskaLiga 1Olimpik LionPari Sen ŽermenPremijer ligaŽan Mišel Ola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara