"Ivana Jorović"
"Ivana Jorović"

Ivana Jorović: Moram da vodim računa o izgledu i frizuri

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.02.15. | 12:14

Mlada nada srpskog tenisa presrećna posle ogromnog trijumfa u FED kupu

Ivana JorovićPosle odličnih igara za Fed kup reprezentaciju Srbije jedna od najboljih srpskih teniserki Ivana Jorović vratila se u Beograd da malo napuni baterije pred nove izazove koji je očekuju. Talentovanu Čačanku naš telefonski poziv zatekao je kod frizera gde se ulepšavala za konferenciju za medije.
Moram da vodim računa o svom izgledu i lepoj frizuri”, kratko je za MOZZART Sport na temu ulepšavanja kazala Jorovićeva.

Sećanja sa turnira u Mađarskoj su i dalje sveža. Najteži meč odigrala je sa hrvatskom teniserkom.
“Najteže je bilo svakako protiv Ane Konjuh. Uložila sam poslednji atom snage da ga rešim u svoju korist. Osećaj nastupa za reprezentaciju je divan, ponosna sam jer sam branila boje Srbije. Inače, svi vas paze, maze i ceo tim je iza vas na čelu sa selektorom Tanjom Ječmenicom”.

Izabrane vesti

Imala je veliku podršku porodice.
Bili su prisutni mama i tata, ali bilo je i mnogo Srba, potom ljudi iz TSS. Stvarno ne mogu da razdvajam ko me više podržava, oboje su uz mene i daju mi veliku podršku”.

Mlada, talentovana teniserka retko kad ima vremena da ode do srednje škole kako bi se družila sa prijateljima.
Volim da dođem u Prehrambeno-ugostiteljsku školu, da se vidim sa prijateljima, ali ovoga puta neću imati vremena. Učestvujem na dva turnira u Rusiji, koji se igraju za nagradni fond od 50.000 i 25.000 dolara”.

U 2015. želi da se probije u vrh svetskog tenisa.
“Hoću da napredujem u igri i uđem u 100 najboljih teniserki na svetu”, zaključuje ambiciozna Srpkinja. Nadamo se da će joj se želje ispuniti.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

SrbijaIvana JorovićFed Kup SrbijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara