"Mirko Ivanić"
"Mirko Ivanić"

Ivanić: Tačno je, traže me Selta i Bursa!

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.08.15. | 22:54

“Ako neka od ponuda zadovolji i klupske i moje ambicije, otići ću, a ako ne bude tako imam još godinu dana ugovora i ostajem ovde”, poručuje vezista Novosađana

Mirko Ivanić

Eliminacija Vojvodine iz Lige Evrope od Viktorije Plzenj otvorila je momentalno mogućnost prodaje najistaknutijih fudbalera novosadskog kluba, koji su ovog leta sjajnim partijama privukli pažnju inostranih klubova.

Izabrane vesti

Najtraženiji je sigurno vezista Mirko Ivanić, za koga uprava Voše nije želela da se izjašnjava dok je klub bio u igri za plasman u grupnu fazu, ali se i tada pojavila informacija da ga traže španska Selta i turska Bursa. 

Vremena za konkretizaciju posla je malo, transfer pijaca traje do ponedeljka u ponoć, a mladi reprezentativac Srbije otkriva da ima pozive pomenutih klubova.
“Istina je, imam ponude tih klubova, ali ne znam šta će biti. Ako neka od ponuda zadovolji i klupske i moje ambicije, otićiću, a ako ne bude tako imam još godinu dana ugovora i ostajem ovde”, rekao je Ivanić.

Na pitnaje koji bi klub on lično izabrao, mladi vezista je ostao zagonetan.
“To ću zadržati za sebe.”

Kada je reč o okršaju sa Viktorijom, vezista smatra da rezultat nije pravedan.
“Nismo zaslužili ovako težak poraz, mada je Plzenj zaslužio da prođe dalje. Bili smo bolji u uvodnih 15-20 miunuta i da smo tada dali gol sve bi bilo drugačije. Ko zna šta bi bilo da je ona moja lopta pre njihovog pogotka umesto što je udarila u stativu otišla nekoliko santimetara ulevo u mrežu… Ali, to je fudbal”, ističe Ivanić.

Talentovani fudbaler smatra da je Vojvodina napravila veliki uspeh ove sezone.
“Niko nije očekivao ni da ćemo proći Sampdoriju, a jedino što mi je žao je što nismo večeras postigli bar jedan gol pred našim navijačima”, zaključio je Mirko Ivanić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaPlzenMirko IvanićLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara