""
""

Izmena od zlata! Stefan Ilić vodi Čuku ka baražu Lige šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.11.16. | 20:03

Omladinci Brđana savladali Rozenborg u gostima (1:0)

Kakva pobeda Čukaričkog! Kakav uspeh najboljeg omladinskog tima Srbije!

Brđani su stigli su na prag plasmana među 32 najbolje ekipe u Evropi u konkurenciji igrača do 19 godina, pošto su savladali Rozenborg u gostima 1:0 i napravili ogroman korak ka ulasku u baraž Lige šampiona mladih timova.

Izabrane vesti

Tim Mihaila Jurasovića slavio je u Norveškoj zahvaljujući, između ostalog, izuzetnom trenerskom „njuhu“ ali i snalažnjivosti Stefana Ilića. Šef struke belo-crnih poslao je talentovanog napadača na teren u 73. minutu, a ovaj mu samo 180 sekundi odužio pogotkom, na asistenciju kapitena Stefana Šapića i svom timu odneo ogromnu prednost.

Utakmica u Trondhajmu bila je u većem delu bila izjednačenja. U početku je domaćin, koji je u prethodnoj rundi eliminisao švedski AIK, imao više šuteva na gol, ali su gosti u nastavku uspostavili terensku inicijativu i materijalizovali jednu od nekoliko prilika.

Revanš je na programu 23. novembra u Beograud.

Ukoliko, posle Domžala (1:1, 4:1), budu bolji i od Rozenborga, omladinci Čukaričkog će se plasirati u baraž „prave“ Lige šampiona, u kome će za rivala imati jednu od drugoplasiranih ekipa iz osam grupa u kojima se ove jeseni takmiče ekipe mladih timova seniorskih učesnika najkvalitetnijeg takmičenja Starog kontinenta. Ako i tu prepreku savladaju plasiraće se u osminu finala.

-------------------------------------

ROZENBORG - ČUKARIČKI 0:1 (0:0)
/Stefan Ilić 76/

Trondhajm
Stadion: Lerkendal
Sudija: Glen Niberg (Švedska)
Žuti kartoni: Erlein, Volker (Rozenborg), S. Ilić (Čukarički)

Rozenborg: Lund - Volker, Tromsdal,  Retam, Negem - Skarsem (od 80. Gran), Vinje, Nordskag (od 62. Botem) - Soli, Solbaken, Erlein.

Čuкarički: Ćulibrk - Radić, Mašović, M. Ilić, Zorić - Šapić (od 90+6. Preljević) - Veličković, Mehmedović (od 90+1. Đorđević), Milojević, Jovanović (od 73. S. Ilić) - Šarić.

(FOTO: FK Čukarički )


tagovi

Stefan IlićSrbijaOmladinska Liga šampionaLiga šampionaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara