Šoja Nakađima u dresu Japana
Šoja Nakađima u dresu Japana

Japanac iz Portimonensea u Vulverhemptonu za 20.000.000

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.12.18. | 16:48

Pregovori u završnoj fazi

Javna je tajna da je u Vulverhemptonu glavna reč superagenta Žorža Mendeša, pa tako i ne treba previše da čudi poslednja informacija A Bole: Šoja Nakađima iz Portimonensea na pragu je 20.000.000 evra vrednog transfera na Molino!

Vest još manje treba da čudi ako uzmemo u vid da dvadesetčetvorogodišnje japansko krilo ove sezone blista u Portimonenseu. Postigao je pet golova, upisao četiri asistencije, unakazio slavni Sporting u pobedi od 4:2 kada je dva puta tresao mrežu lisabonskog velikana i još dva puta saigračima spakovao pogotke.

Izabrane vesti

Tada se prvi put i pisalo o interesovanju premijerligaša za Nakađimu, ali su se tada pominjali Lester pre svih i Sautempton. Međutim, A Bola, najugledniji sportski list Portugalije, tvrdi da je Vulverhempton pobedio konkurenciju i da su pregovori u završnoj fazi.

Inače, u ugovoru sa Portimonenseom Nakađimina sloboda je procenjena na 40.000.000 evra, ali jasno je i Portugalcima da neće toliko izvući. I pola od toga sasvim je dovoljno za Portimonense.

Podsetimo, Mendeš je na klupu Vulvsa već postavio Nunja Espirita Santa, a od Portugalaca tamo igraju Rui Patrisio, Ruben Neves, Žoao Mutinjo, Elder Košta, Raul Himenez i Diogo Žota. Nije Nakađima Portugalac, ali tek da pojasnimo koliko se Mendeš sluša na Molinou.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Šoja NakađimaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara