"Aleksandar Kataji"
"Aleksandar Kataji"

Japanci nude Kataiju 600.000 evra po sezoni, Zvezda ni da čuje!

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.11.15. | 09:12

Lider Superlige nema nameru da prihvati obeštećenje od 1.000.000 evra koliko su spremili čelnici Tokija

Aleksandar Kataji

Tokio Verdi je zagrizao za Aleksandra Kataija! Delegacija sedmostrukog šampiona Japana nedavno je posetila Srbiju i saopštila odličnu finansijsku ponudu, piše Žurnal

Izabrane vesti

Momak iz Srbobrana bi u slučaju pristanka na selidbu u Japan dobio zagarantovanu zaradu od 600.000 evra u prvoj sezoni, a u slučaju plasmana u elitu, plata bi mu bila duplirana.

Ovakvi uslovi su odlični za najboljeg strelca crveno-belih, ali u planu uvek tačnih Japanaca postoji i otežavajuća okolnost. Spremni su da izdvoje za obeštećenje samo 1.000.000 evra, a po toj ceni vezista lidera Superlige ne bi dobio dozvolu za odlazak u inostranstvo.

Samo daleko jača ponuda mogla bi da promeni stav uprave Crvene zvezde, a to poručuje i predsednik kluba Svetozar Mijailović.
“Katai je poslednji fudbaler koji može da napusti Crvenu zvezdu i nigde ne ide pre 31. avgusta i završetka evropskih kvalifikacija!”, poručio je Mijailović.

Japanci su opipali puls i shvatili da pred upravu Zvezde ne vredi da izlaze sa inicijalnom ponudom koju se spremili, zato do zvaničnog kontakta između uprava još nije ni došlo.

Podsetimo, dosta klubova iz inostranstva je zainteresovano za Kataija posle sjajnih igara u Zvezdinom dresu ove jeseni, a prvi je već odbijen Fejenord koji je ponudio 1.500.000 evra. Na azijskom kontinentu bi sigurno imao najveću platu, međutim, u godinama je (24) kada je logično da više razmišlja o jakim evropskim ligama.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

TransferiTokio VerdiFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara