Japanska mašina gura goste u elitu

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.09.18. | 09:35

Trećinu ovosezonskih golova Halmstada postigao je Kosuke Kinošita

Ne igra se samo Liga šampiona!

Naravno, najjače evropsko takmičenje biće u centru pažnje ovih dana, ali prilikom sastavljanja tiketa ne valja se strogo držati mečeva Lige šampiona. Bar je to naše mišljenje. Zašto? Početak je sezone, ima mnogo jakih klubova, često forme i teorijske razlike u kvalitetu padaju u vodu. Najbolja je neka vrsta kombinacije Lige šampiona i aktuelnih prvenstava. Liga na koju danas treba obratiti pažnju je druga švedska.

Izabrane vesti

Uvek se isplati slušati ljude koji su dobro upućeni u materiju, a, kao što smo već pisali, jedan od njih je Zoran Manović, čovek koji godinama živi i radi u Švedskoj. Kada je reč o Alsvenskanu, u ovom kolu ubo je dvojku na Malme, a X na Erebro - Sundsval pao je bukvalno u poslednjim sekundama kada je Filip Rogić postigao pogodak za pobedu domaćih. Predosetio je i pobedu Norčepinga protiv AIK-a, zaokružio je 1X na Geteborg - Elfsborg i keca na Heken. Prodali su ga Jurgorden, Kalmar i Hamarbi. U svakom slučaju, polovičan učinak - 4/4.

U Superetanu su mu prošli X2 na Helsingborg i Degerforš te dvojka na Falkenberg. Prodali su ga Brage, Ergrite i Ester. Kada je reč o današnjim mečevima druge švedske lige, Manović je u referisanju za TIP Novosti  predložio dvojku na Halmstad i X na Landskrona - Varberg.

Ako vam je X previše rizičan, dvojka na Halmstad mogla bi da dođe. Reč je o ekipi koja se bori za ulazak u elitu, na kontu imaju 12 bodova više od GAIS-a, u seriji su od četiri utakmice bez poraza, spadaju među bolje goste u ligi, GAIS ne blista kod kuće... Pritom, Halmstad u svojim redovima ima najboljeg strelca lige. Reč je o Japancu Kosukeu Kinošiti, nekadašnjem napadaču nemačkih niželigaša Frajburga II i Homburga. Eto još jednog razloga da porazmislite o dvojci. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5422 ŠVE 2 GAIS - Halmstad ki 2 2,70
Ukupna kvota2,70

ŠVEDSKA 2 - 23. KOLO

Subota
Brage - Norbi 2:3 (2:1)
Eskilstuna - Helsingborg 0:0

Nedelja
Varnamo - Dagerforš 1:2 (1:0)
Jefle - Falkenberg 0:3 (0:0)

Ponedeljak
Esters - Jenčeping 0:0
Frej - Ergrite 2:1 (1:0)

Utorak
19.00:  (2,10) Landskrona  (3,30)  Varberg (3,30) 
19.00:  (2,80) GAIS  (3,25)  Halmstad (2,40) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2Halmstadsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara