""
""

Javio se Mire, pominje „Mesija“, pominje titulu: Kad bismo dobili u 90. minutu...

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.09.16. | 10:21

„Marko Nikolić zna kako se to radi“, uverava doskorašnji vezista Partizana koji će derbi pratiti iz karantina u Varšavi

Da je ostao, danas bi oko leve ruke obavio kapitensku traku i iz tunela podno istočne tribine poveo saigrače u boj sa najvećim rivalom. Ovako, sam je Miroslav Radović birao put, pa će 152. večiti derbi, prema sopstvenom priznanju, ispratiti putem interneta, iz varšavskog karantina u kome se Legija sprema za nedeljni okršaj sa ovoletošnjim dželatom crno-belih, Zaglebjem.

Iskusni vezista kao glavnog aduta svog bivšeg tima potencira šefa stručnog štaba Marka Nikolića i apostrofira njegov, dosadašnjim besprekoran skor u susretuma sa Crvenom zvezdom.
Marko je složio ekipu i, nema sumnje, pripremiće je za derbi na pravi način. Nikolić, definitivno, zna kako se pobeđuje večiti rival, dvaput je to demonstrirao. Veliki je partizanovac, majstor svog zanata. Ubeđen sam da ćemo pokazati da nismo slabiji od Crvene zvezde. Da li Partizan da napadne od starta? Ostavio bih to, ipak, Marku, zna on šta je najbolje. Ima svoje adute, tražiće Zvezdine slabosti. Siguran sam da će starteri da izginu“, predočio je u intervjuu za magazin Sportskog žurnala Miroslav Radović.

Izabrane vesti

MOZZART SPECIJAL ZA VEČITI DERBI: Pričate svuda da sudija svira penal? Pređite sa reči na dela!

Analizirajući potencijal tima koji je napustio pre 19 dana u prvi plan izbacio je trojicu igrača, favorizujući jednog, koji, Radović to naravno nije mogao znati, neće početi (Marko Janković, op. au).
Leonardo je kadar da naprvi razliku. Iz treninga u trening, uprkos slabijoj fizičkoj pripremi, bivao je sve bolji. Nisam zatekao Uroša Đurđevića, evidentno je da poseduje kvalitet. Neca Mihajlović uvek može da iznenadi, bio je u raskoraku posle sjajnog proleća, normalno za period posle prošlojesenje pauze. Drago mi je što se vratio golom u Čačku. Moj pik je Marko Janković, naš Mesi, znalac još od proletos iz Slovenije, nesumnjivo veliki potencijal“.

Parni valjak je tek na petom mestu tabele Superlige, ima čak devet bodova manje od Zvezde i jasno je da je meč od presudnog značaja za eventualni priključak u trci za prvaka.
Želim Partizanu pobedu iz sveg srca! Znam kroz šta su sve momci prošli u prethodnom periodu, sa tri boda iz večitog derbija vratli bi se „u život“. Titula je dostižna, što da ne“, pita se Mire Radović, ozaren posle novinarske konstatacije Žurnala da je njegov ispisnik Nikola Drinčić golovima iz slobodnih udaraca utabao put ka poslednja dva slavlja crno-belih u derbijima. „Bilo bi fenomenalno da Partizan postane pobednik na takav način. Još kad bi bilo u 90. minutu. Mada, možemo to da rešimo i ranije...“

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiroslav Radović152. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara