""
""

Jokanović se odriče najboljeg strelca Fulama kako bi spasao sezonu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.12.15. | 12:32

Bornmut je navodno već spremio novac za strelca 12 pogodaka u Čempionšipu

Povratak Slaviše Jokanovića u Čempionšip izazvao je buru oduševljenja među navijačima Fulama, kluba koji će srpski trener pokušati da spase ispadanja u treći rang takmičenja. Nekadašnji stručnjak Partizana, Votforda, Makabija i brojnih klubova uzeo je u ruke vruć krompir, s obzirom na to da se mali klub iz Londona trenutno nalazi na samo tri boda iznad zone ispadanja. 

Izabrane vesti

Ali prema pisanju britanske štampe, Jokanović već ima plan kako da Fulam sačuva od katastrofe, a za to će navodno morati sa žrtvuje najboljeg strelca - Rosa Mekormaka. Strelca 12 pogodaka u Čempionšipu i drugog golgetera najjače Druge lige na svetu ovih dana traži Bornmut, koji je navodno već spremio veliki novac. 

Mekormakova tržišna vrednost trenutno se procenjuje na 7.000.000 evra, a kako sa Fulamom ima ugovor do juna 2019. godine jasno je da Trešnjice neće smeti da se jave bez ponude od 10.000.000 do 12.000.000 evra. 

Procenjuje se da bi Jokanović tako dobio dodatna sredstva za prelazni rok, ali tek za leto, s obzirom da će klun imati zabranu transfera tokom zime.

U slučaju prodaje Fulam će ostati sa samo jednim igračem koji je postigao više od tri pogotka ove sezone - napadačem Musom Dembeleom

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Slaviša JokanovićRos MekormakFulamEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara