Jokić, Vučević i Dončić za titulu najveštijeg na Ol-staru

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.02.19. | 08:56

Srbin, Crnogorac i Slovenac među osam odbaranih

Osim što će takmičiti na Ol-star meču najboljih igrača NBA lige, Nikola Jokić je sinoć zvanično potvrđen i kao učesnik “skills chalenge” okršaja na Ol-star vikendu. Reč je o takmičenju u košarkaškim veštinama koje se održava drugog drana Ol-star vikenda, dan pre glavnog okršaja “svih zvezda”.

Pored Jokića, kao učesnici takmičenja u veštinama su prijavljeni i crnogorski centar Nikola Vučević i slovenačko krilo Luka Dončić. Tu su još Majk Konli (Memfis), Kajl Kuzma (Lejkersi), Dijeron Foks (Sakramento), Džejson Tejtum (Boston) i Tre Jang (Atalanta).

Izabrane vesti

Jokiću će ovo biti biti drugi put da učestvuje na pomenutom takmičenju s obzirom da se takmičio i pre dve godine. Tada je u polufinalu ispao od Kristapsa Porzingisa.

Poznati su i učenici takmičenja u zakucavanju i brzom šutiraju trojki. Za najboljeg trojkaša na Ol-star vikendu će se boriti aktuelni šampion Devin Buker (Feniksa), Stef Kari (Golden Stejt), Set Kari i Demijan Lilard (Portland), Kemba Voker (Šarlot), Kris Midlton (Milvoki), Badi Hild (Sakramento), Džo Heris (Bruklin), Deni Grin (Toronto) i Dirk Novicki (Dalas).

U takmičenju u zakucavanjima su prijavljeni Denis Smit (Njujork), Majls Bridžis (Šarlot), Džon Kolins (Atlanta) i Hamidu Dijalo (Oklahoma).


tagovi

Nikola JokićLuka DončićNikola VučevićNBA Ol star 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara