""
""

Još jedan klub hoće Lalatovića: Počeli pregovori, moguć duel sa Partizanom u kvalifikacijama

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.06.16. | 17:56

Trener Vojvodine na ceni, preporučio ga Mirčea Lučesku

Istočne komšije su baš zagrizle za Nenada Lalatovića! Mladi strateg Vojvodine je na ceni u Rumunije gde se i drugi klub uključio u trku za njegovo dovođenje. Podsetimo, već smo pisali da je Univerzitatea iz Krajove označila Lalatovića kao jednu od želja, a sada se u trku uključio još ozbiljni kandidat.

Izabrane vesti

Vodeći rumunski mediji otkrivaju da je trećeplasirani tim iz prethodnog šampionata Panduri, započeo pregovore sa Lalatovićem!

Bivši trener Crvene zvezde, Borca, Voždovca i još nekih srpskih klubova je prvi kandidat da preuzme klupu Pandurija koja je ostala upražnjena posle odlaska Edija Jordaneskua kojem je istekao ugovor i ne želi da produži saradnju. Navodno je preporuku za Lalatovićev angažman dao i proslavljeni stručnjak Mirčea Lučesku koji ga je trenirao u Šahtjoru.

Panduri je prethodnu szeonu završio na trećoj poziciji, ali ima nameru da u narednoj napadne titulu i veruje da je Lalatović pravi čovek za taj posao. Klub iz Targu Žiuja je obezbedio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde nema povlašćen status i moguć je rivala Partizana ako crno-beli prema očekivanjima prođu drugu rundu kvalifikacija.

Lalatović je trenutno strateg Vojvodine sa kojom mu na kraju meseca ističe ugovor što znači da nema prepreka da preuzme rumunski klub.

Kada smo već kod srpskih trenera i rumunskog fudbala, da podsetimo da je i Lalatovićev nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde Ivan Vukomanović želja tamošnjeg Targu Mureša i da je danas doputovao u Rumunije na pregovore.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaRumunijaPanduriNenad LalatovićLiga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara