"Jošilo i Džouns"
"Jošilo i Džouns"

Jošilo: Plan je dobiti FMP, ali Limenke su favoriti

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.05.16. | 11:15

“Neće biti lako, ali se nadamo ulasku u plej-of”, kaže košarkaš Metalca za naš portal

Jošilo i DžounsNakon dva uzastopna poraza (FMP i Zvezda) košarkaši Metalca zabeležili su ubedljivu pobedu nad ekipom Tamiša (104:85) i sad u boljem raspoloženju dočekuju derbi četvrtog kola Superlige Srbije sa FMP-om. Tim iz Valjeva pokušaće da napravi ri-brejk u Železniku i vrati se u trku za drugo mesto koje vodi u plej-of što za Mozzart Sport potvrđuje i košarkaš Metalca Marko Jošilo.
“Limenke su favoriti u sutrašnjem duelu bez obzira što smo se mi podigli na psihološkom planu. Poslednju utakmicu odigrali smo jako dobro, timski i postigli  smo preko stotinu poena”, kaže Jošilo.

Kako se dogodilo da izgubite prvi meč od FMP-a u Valjevu?
Imali smo i plus od devet poena, ali olako smo shvatili utakmicu, opustili se, što je Železnik kaznio. Sad će biti značajno drugačije”.

Izabrane vesti

Iz FMP-a poručuju da je Metalac favorit u sutrašnjem susretu?
“Ne bih se složio, FMP ima jako dobru sezonu, motivisani su i moral im je izuzetno visok. Tačno je da mi imamo više značajnih utakmica u ABA ligi, ali nismo bili ni kompletni i pojedini igrači se vraćaju u igru nakon povreda”.

Vaš cilj je osvajanje drugog mesta u grupi?
“Tako je, a da bi se ispunio plan mora da se pobedi FMP sa više od četiri poena (80:84 prvi meč). Takođe, posle toga igramo sa Zvezdom i u Pančevu. Neće biti lako, ali se nadamo ulasku u plej-of”, zaključio je za naš portal, Marko Jošilo.

Utakmica FMP-Metalac igra se u četvrtak od 21 sat pred kamerama televizije Arena.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaMetalacMarko JošiloJadranska ligaFMPEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara