""
""

Julijan je progovorio: O Bajernu, Henesu, selidbi u Minhen...

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.09.17. | 12:55

Sve navodi samo na jedan zaključak

Niko od zvaničnika neće da kaže, ali je svima jasno. Julijan Nagelsman biće sledeći trener Bajerna iz Minhena.

Kad god.

Izabrane vesti

Provejava odavno mogućnost da supertalentovani stručnjak koji je celu karijeru trenirao samo Hofenhajm (najpre u mlađim kategorijama, a od 2016. prvi tim) sedne na klupu Bavaraca, međutim, tek sad se i sam 30-godišnji strateg prvi put javno odvažio da progovori koju na tu temu.

Da sve bude zanimljivije, samo nekoliko dana pošto su nemački mediji nagovestili da bi Karlo Ančeloti u januaru mogao put Kine.

A onda..
Bajern igra važnu ulogu u mojim snovima. Živeo sam godinama u Minhenu. Rodom sam iz Landsberga na Lehu, nedaleko od glavnog grada Bavarske i naravno da mi je Bajern san. Srećan sam u Hofenhajmu, mada... Bajern bi me učinio još srećnijom osobom. Doduše, makar nikad ne dobio šansu da treniram Bavarce, umro bih kao zadovoljan čovek, jer moj uspeh ne zavisi direktno od Bajerna“, vrlo smireno govorio je Julijan Naglesman u intervjuu za Eurposport.

Podsetimo, on je već jednom dobio i na opšte zaprepašćenje odbio poziv Bajerna (!?). Doduše, tad je na stolu bila ponuda da trenira kadete slavnog kluba, kako bi se pripremio za izazove seniorskog fudbala.

Sad je, izgleda, drugačije.
Veoma mi je drago kad čovek kakav je Uli Henes, graditelj velikog Bajerna, čuva nešto za mene“.

Onda još jedan detalj. Može biti i odlučujući:
Moja supruga i dete će se uskoro preseliti u Minhen. Tamo gradimo porodični dom. To je naš rodni grad“.

Podsetimo, Julijan Nagelsman ima ugovor sa Hofenhajmom od leta 2021. Opet, kad zove Bajern...

Uostalom...
Vreme će pokazati da li će Nagelsman preći u Bajern. Ako sve bude išlo prirodnim tokom, pretpostavljam da će se transfer u nekom trenutku i dogoditi“, dopunio je Matijas Zamer, doskorašnji sportski direktor velikana sa Alijanc arene.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara