"Poslednja strana Sana za sutra"
"Poslednja strana Sana za sutra"

Junajted odjavljuje Murinja, šef Vudvord hoće samo Poketina

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.03.16. | 23:45

Tabloid San u sutrašnjem izdanju donosi informaciju da je Argentinac veoma blizu klupe na Old Trafordu

Poslednja strana Sana za sutra

Interesovanje prvog operativca Mančester Junajteda Eda Vudvorda za menadžera Totenhema Maurisija Poketina poslednjih dana je pojačano, pa je Argentinac ozbiljan kandidat da preuzme fotelju na Old Trafordu pre Žozea Murinja, piše sutrašnji San.

Izabrane vesti

Poznati list na poslednjoj strani prenosi informaciju da šef Crvenih đavola pažljivo motri na Poketina u finišu šampionske trke, a oslonio se i na savete iskusnih fudbalskih ljudi iz uprave kluba da istraje u nameri da angažuje perspektivnog argentinskog stručnjaka.  

Bliski saradnici Poketina svesni su da Vudvord obožava njegovu fudbalsku filozofiju, što je San otkrio pre nekih mesec dana, a iako je Žoze Murinjo i dalje glavni favorit da zameni Luja van Gala na klupi Junajteda, Poketino se prthodnih dana nametnuo kao ozbiljna alternativa.

Razlog za to je, podseća San, njihovo ekskluzivno otkriće da bi Murinjo mogao da se preseli na Mestalju i preuzme Valensiju nakon što je milijarder Peter Lim oterao Gerija Nevila, što je otvorilo Poketinu put ka klupi na Old Trafordu.

Naravno, više će se znati tek kada se završi sezona u kojoj Argentinac ima istorisjsku šansu da Totenhemu donese titulu šampiona Engleske posle punih 55 godina. Taj uspeh otvorio bi mu sigurno vrata Tetra snova, koji sigurno zaslužuje. 

(FOTO: Screenshot)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaMaurisio PoketinoEngleskaEd Vudvord

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara