"Ruiz"
"Ruiz"

Junak Kostarike Brajan Ruiz: Mnogi su pričali da smo u grupi smrti, sad su oni mrtvi!

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.06.14. | 00:21

"Ne mogu da objasnim emocije koje osećam u ovom trenutku. Posvećujem pogodak svojoj porodici, neverovatno je kad postignete gol na Svetskom prvenstvu", rekao je fudbaler Fulama koji je poslednjih šest meseci proveo na pozajmici u PSV Ajndhovenu

RuizJunak istorijske pobede Kostarike nad Italijom u drugom kolu grupe D Svetskog prvenstva, Brajan Ruiz, bio je izuzetno raspoložen današnjeg meča u Resifeu, koji rešen upravo njegovim pogotkom u finišu prvog poluvremena.

Kostarika je ovim trijumfom i definitivno obezbedila plasman u osminu finala.
"Ne mogu da objasnim emocije koje osećam u ovom trenutku. Posvećujem pogodak svojoj porodici, neverovatno je kad postignete gol na Svetskom prvenstvu", rekao je Ruiz.

Izabrane vesti

Kostarikanci su pobedama nad Urugvajem i Italijom zaslužili epitet najveće senzacije Mundijala u Brazilu.
"Živimo san u ovom trenutku. Bilo je ljudi koji nisu verovali u nas. Mnogi su pričali da smo u grupi smrti, a sad su oni mrtvi! Kvalifikovali smo se pre timova koji su mnogo jači od nas, sve je ovo kao san", rekao je fudbaler Fulama, koji je poslednjih šest meseci proveo na pozajmici u PSV Ajndhovenu.

Kostariku 24. juna čeka još meč sa Engleskom gde će pokušati da obezbedi prvo mesto u grupi D i sebi obezbedi slabijeg rivala iz grupe C, odnosno Obalu Slonovače, Japan ili Grčku.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalKostarikaBrazil2014DBrazil2014Brajan Ruiz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara