""
""

Juventus hoće Miloševića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.09.13. | 19:40

Stara dama zainteresovana za talentovanog štopera koji bi ih naredne zime koštao oko 1,5 miliona evra

Ni dugo čekani dolazak Anđela Ogbone minulog leta nije bio dovoljan da trener Juventusa Antonio Konte bude zadovoljan izgledom poslednje linije tima. Zato Juventus planira još pojačanja u defanzivi, a novo ime koje je iskočilo u prvi plan je Aleksandar Milošević.

Izabrane vesti

Švedski reprezentativac srpskog porekla sa uspehom igra za AIK iz Solne i već neko vreme je na meti klubova iz najjačih evropskih liga. Pratili su ga sakuti Arsenala, Liverpula i Seltika, a sada se izgleda i Juventus uključio u trku. Italijanski mediji prenose da bi Milošević već u januaru mogao da obuče dres Satre dame pošto se prvenstvo u Švedskoj uskoro završava.

On ima ugovor sa švedskim klubom na još godinu dana i ovo će biti poslednja šansa da AIK na njemu zaradi lepe pare. Pominje se cifra od 1,5 miliona evra, što za Juventus nije problem i ne bi bilo čudo da od januara Milošević pojača konkurenciju Bonućiju, Barzaljiju, Kjeliniju i Ogboni

Inače, MOZZART Sport je o Aleksandru Miloševiću već pisao u rubrici Srpski sinovi, ali su šanse da 21-godišnji defanzivac zaigra za Orlove minimalne s obzirom da se čini da je izabrao Švedsku.


tagovi

AIKAleksandar MiloševićEvropaItalijaJuventusSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara