"Opa, Pit u trkačkom kombinezonu a nije na setu"
"Opa, Pit u trkačkom kombinezonu a nije na setu"

Kad Bred Pit mahne zastavicom na Le Manu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.06.16. | 12:01

Evropsko prvenstvo u fudbalu je tema broj jedan u zemlji Gala, ali ni čuvenih 24 časa Le Mana nisu za podcenjivanje pogotovo kada se na startu pojave Bred Pit i Patrik Dempsi

Opa, Pit u trkačkom kombinezonu a nije na setu

Auto sport, Holivud i čuvena trka 24 časa Le Mana koja se održava 84. put imaju nešto zajedničko. Od juče je to glumac Bred Pit, koji je mahanjem karirane zastavice označio početak spektakla godine u automobilizmu. Međutim Pit nije jedina filmska zvezda koja je pošla u pohode svetu brzine. Na Le Manu je i čuveni glumac Patrik Dempsi, koji je poznat i po tome što se godinama aktivno takmičio u automobilizmu.
Trka je startovala u lošim vremenskim uslovima, pa je direkcija naložila da start krene sa bezbednosnim vozilom. Sve to je posledica izuzetno loših, odnosno promenljivih uslova za vožnju na Le Manu koji su zbog u više navrata ometali treninge i zvanične kvalifikacije.

Izabrane vesti

Naravno Bred Pit je bio atrakcija, baš i kao timovi koji učestvuju najprestižnijoj i najstarijoj automobilskoj trci u francuskoj. Interesovanje za ovaj događaj izuzetno je veliko budući da je u ovim junskim danima fudbal tema broj jedan u francuskoj i Evropi. Možda je baš zbog toga organizator pozvao u pomoć Bred Pita i Dempsija, ali se čini da je 24 časa Le Mana i bez ovih promotera dovoljno popularno takmičenje da se napune tribine čak i kada fudbal u žiži interesovanja.

 

(Foto: Printscreen via YouTube)


tagovi

Patrik DempsiBred Pit24 sata Le Mana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara