""
""

Kakav ugovor! Adidas oblači Crvenu furiju do 2026. godine!

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.09.15. | 11:54

Nastavlja se saradnja dva giganta

Nemački gigant za proizvodnju sportske opreme Adidas i Fudbalski savez Španije najavili su da će produžiti ugovor o sponzorstvu do 2026. godine.

Izabrane vesti

To je potvrdio i direktor "Adidas grupe" Herbert Hajner, čiju izjavu je preno španski AS.
"Sa velikim ponosom i uzbuđenjem objavljujemo nastavak naše uspešne saradnje sa Fudbalskim savezom Španije. Adidas je globalni lider, a španski nacionalni tim jedan od najjačih timova na svetu, što ovo partnerstvo čini savršenim. Nadamo se da ćemo svojim sponzorstvom podržati španski tim u budućim dostignućima", rekao Hajner.

Svoje zadovoljstvo izrazio je i predsednik španskog Saveza Anhel Marija Viljar, koji je poručio ponosan na saradnu sa Adidasom.

Nemački gigant u ovom trenutku sponzoriše najveće klubove i nacionalne timove. Pored Španije dres ovog proizvođača nose i Nemačka, Rusija, Japan, Kolubija, Argentina, Meksiko, Danska, Vels, Paragvaj, Venecuela i Švedska, baš kao i klubovi kao što su, između ostalih, Bajern, Real Madrid, Mančester junajted, Čelsi, Milan, Ajaks, Juventus, Fajenord, Benfika, Lion, Marselj, Aberdin, River Plata, Fluminense, Palmeiras, Flamengo...

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalEvropaadidas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara