"Atmosfera iz autobusa"
"Atmosfera iz autobusa"

Kako je Partizan slavio u Kruševcu i šta ga čeka u Humskoj 1... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.05.15. | 11:30

Uprava crno-belih omogućila besplatan ulaz za meč sa Novim Pazarom, na kome će publiku zabavljati Grupa JNA

Atmosfera iz autobusaBurna sezona je iza fudbalera Partizana. Shodno njoj i burno veče, s obzirom da su posle meča sa Napretkom i osvojene 26. titule prvaka crno-beli dali sebi oduška i umeli da proslave uspeh koji znači da su se po broju šampionskih pehara poravnali sa večitim rivalom Crvenom zvedzom (0:0).

Odmah pošto je sudija Dejan Santrač iz Pavliša označio kraj pohrlili su ka južnoj tribini i još na terenu i tribinama, zajedno sa Grobarima, proslavili pobedu vrednu naslova državnog prvaka. Slavlje se zatim prenelo i u svlačionicu, gde je pred kamerama SOS kanala „na udaru“ saigrača bio jedan od najiskusnijih fudbalera Nikola Drinčić.

Izabrane vesti

Pogledajte kako je to izgledalo.

Za razliku od 2008, kad su zajedno sa trenerom Slavišom Jokanovićem, do duboko u noć ostali u Kruševcu, fudbaleri su se odmah vratili za Beograd, uz napomenu da je i tokom povratka autobusom među njima vladala sjajna atmosfera, o čemu svedoči snimak koji je levi bek Vladimir Volkov postavio na Instagram profil.

 

A video posted by vovavolkov666 (@vovavolkov666) on

Zvanična proslava 26. Partizanove titule zakazana je za subotu, 16. maj. Prema obaveštenju na sajtu crno-belih, uprava je u nameri da tribine stadiona u Humskoj 1 na meču sa Novim Pazarom budu dobro popunjene odlučila da ulaz bude besplatan, a za užitak Grobara pobrinuće se popularni bend Grupa JNA, koja je snimlima dva albuma sa pesmamam posvećenim crno-belima i koja je na istom mestu 2013. dala štimung proslavi prethodne titule.

Utakmica Partizan - Novi Pazar počinje u 17 časova, posle nje sledi proglašenje šampiona Srbije, dodela pobedničkog pehara, za jedna od atrakcija za navijače biće obilazak Trofejne sale u Humskoj 1, koju će u okviru manifestacije Noć muzeuja posetioci moći da obiđu od 22. do 01.00 časova.


tagovi

Vladimir VolkovTitulaSuperligaSrbijaFK PartizanGrupa JNA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara