""
""

Kako protiv Amera iz Jerusalima? Lako – trči i napadaj

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.13. | 11:34

Tako kaže Branko Jorović pred susret Igokee i Hapoela u drugom kolu Evrokupa (20.15)

Igokea u drugom kolu Evrokupa (20.15) dočekuje Hapoel iz Jerusalima. Tim iz Aleksandrovca je ostvario dve pobede u ABA ligi što uliva optimizam pred prvi međunarodni meč na svom parketu.
''Za protivnika imamo solidan sastav za koji igraju Amerikanci i odlična petica iz Ukrajine. Imaju solidan šut sa spoljnih pozicija, kvalitetnu četvorku i odigrali su ravnopravan meč sa Lukoilom. Igokea se uzdigla, posle slabog starta, nadamo se prvoj pobedi i u ovom takmičenju. Napašćemo, trčaćemo dobro i tu leži ključ trijumfa“, kaže Branko Jorović.

U međuvremenu ekipa Dragana Bajića je pretrpela nekoliko kadrovskih promena.
''Nemanja Gordić se odlično uklopio, što se videlo protiv Radničkog. Nismo imali sreće sa žrebom, utakmice sa Partizanom i Zvezdom su očigledno došle u nezgodno vreme, ali smo se vratili u igru. Pružamo bolje partije što potvrđuje i 90 poena datih Kragujevčanima''.

Izabrane vesti

Raspored je gust, posle Hapoela igrate u Novom Mestu.
''Sa Krkom smo odmerili snage u pripremnom periodu, ubedljivo nas je dobila. Videli smo da su dobri, strpljivi, jaki u odbrani, da im je trener odličan. Neće biti lako, ali se nadamo pobedi u ABA ligi“.

Očekujete i podršku publike.
''Navijača je bilo i protiv Radničkog, shvatili su da se vraćamo u  formu iz prošle sezone. Sigurno će doći da nas podrže u prvoj utakmici Evropupa na domaćem parketu“, optimista je Jorović.

Kvote za meč Igokea – Hapoel pogledajte OVDE.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)

 

 


tagovi

Branko JorovićIgokeaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara