""
""

Kako se Mire Radović ponovo rodio u Legiji...

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.10.16. | 09:20

„Konačno smo uživali u igri, rezultat protiv Reala nije realan“, poručio je Miroslav Radović

Od viška u Partizanu do glavne poluge tima iz Lige šampiona. Dobro, nije Miroslav Radović bio ključni čovek duela između Real Madrida i Legije, ali je u prvom poluvremenu igra poljskog tima počivala na njegovim kvalitetima.

Prepoznatljivim driblinzima lomio je odbranu Kraljevskog kluba, iznudio penal, a potom postigao gol. Bio je to onaj stari Mire, preporođen, naviknut da temperamentne fanove Legije dovodi do stanja ekstaze.

Izabrane vesti

Kakav je majstor Mire Radović! Biciklica, pa lomljenje kičme beku Real Madrida (VIDEO)

Legija je na Bernabeu doživela ubedljiv poraz (1:5), ali je u prvom poluvremenu držala u šahu prvaka Evrope. Najviše zahvaljujući Radoviću.
„Mislim da još ne igramo u skladu sa mogućnostima. Možda grešim, ali kao da u našoj ofanzivnoj igri ima još prostora za napredak. Posebno u ofanzivnom delu igre. I pored toga dolazak novog trenera nas je prodramao“, rekao je u razgovoru za poljske medije Miroslav Radović.

Nije Radović bio onaj isti čovek iz Partizana. Pucao je od samopouzdanja u duelima sa odbranom Reala.
Dokazali smo sebi koliko možemo u prvom poluvremenu. Možda je ovo način na koji možemo da napravimo ozbiljan rezultat ove sezone. Rezultati su gori od naše igre. Međutim, konačno smo počeli da uživamo u igri. Ovo je bio naš najbolji igrač u Ligi šampiona. Nisam imao dilemu. U momentu kada je penal dosuđen, znao sam da ću uzmeti loptu. Pogodio sam. Verujem da ćemo nastaviti s ovakvim igrama, jer poraz od Reala nije realan“, dodao je Radović.

(Foto Action Images) 


tagovi

EvropaLegija VaršavaLiga šampionaMiroslav RadovićPoljskaReal MadridSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara