Kakva će to žurka da bude! Borijelo “zove” Kasana na Ibicu

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.08.18. | 12:15

Da li to španski trećeligaš sprema novu transfer bombu

Novopečeni španski trećeligaš Ibica ima ozbiljne ambicije u sezoni koja je pred nama, o čemu svedoči i dolazak iskusnog italijanskog napadača Marka Borijela.

Imao je Borijelo još ponuda iz Italije, ali čim je stigao poziv kluba sa ostrva koje je epicentar ludog provoda, nije imao dilemu. A sada je nagovestio da bi mogao da mu se pridruži i Antonio Kasano još jedan italijanski znalac sa bubamarom koji voli da “dribla” i van terena.

Izabrane vesti

Prvo je ovu informaciju objavio specijalizovani sajt Kalčomerkato, dok je Borijelo bio prilično zagonetan kada je ta mogućnost u pitanju.

“Očekujem još jedno veliko pojačanje, ali više od toga zaiste ne mogu da kažem. Da li će to biti još jedan Italijan? To je strogo čuvana tajna”, rekao je Borijelo za italijanski list Korijere dela Sera.

Poslednji Kasanov klub bila je Verona i to je u julu 2017. godine odigrao dve prijateljske utakmice, pre nego što odlučio da se povuče. Veoma brzo je promenio odluku, ali je u međuvremenu i raskinuo saradnju sa Veronom i od tada je bez kluba.

Foto: Action images


tagovi

Antonio KasanoMarko BorijeloIbica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara