""
""

Kapičić: Zvezda radi dobro i pošteno, klub mnogo duguje Čoviću

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.02.14. | 10:34

"Zvezda je svojevrsni projekat u kome se prepoznaju rezultati, navijači, a posebno rukopis Uprave", poručuje nekadašnji prvotimac crveno-belih i čelnik Košarkaškog saveza

Legendarni košarkaš Crvene zvezde i bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Kapičić smatra da je njegov nekadašnji klub posle mnogo godina konačno na pravom putu.

Prema njegovim rečima za to su zaslužni vodeći ljudi kluba s Malog Kalemegdana.
"Zvezda je svojevrsni projekat u kome se prepoznaju rezultati, navijači, a posebno rukopis Uprave. Crveno-beli idu korektnim putem u izuzetno teškim vremenima, kada je skoro nemoguće bilo šta voditi, pa i sportski kolektiv", rekao je Kapičić za Sport.

Izabrane vesti

Klub koji u svojim vitrinama ima 15 šampionskih titula ponovo je na stazama uspeha.
"Nije više to samo sredina u kojoj se živi od uspomena, naprotiv. Posle onih strašnih klupskih vremena i osećanja beznadežnosti, astronomskih dugova, ovo je poezija. Jeste progovorilo moje zvezdaško srce, ali rezultati se ne mogu vezivati za osećanja, to je činjenično stanje. A ono govori, ne od preksinoć i samog plasmana u osminu finala Evrokupa, čelne pozicije u regionalnom takmičenju ili nedavne odbrane Kupa Koraća - Zvezda je stabilna, pametno vođena na svim nivoima, od upravno-organizacionog dela do parketa."

Jedan od najboljih Zvezdinih igrač svih vremena smatra da sve je počelo još prošle sezone, ostvarivanjem tako dugo željenog plasmana u Evroligu.
"Ništa se ne prepušta slučaju, radi se dobro i pošteno, svi relevantni faktori su pogođeni. Klub mnogo duguje predsedniku Čoviću. Sigurno da postoji potreba za izvesnim korekcijama, ali je zasad sve na visokom nivou, samo tako da se nastavi", rekao je Kapičić.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaNebojša ČovićJadranska ligaDragan Kapičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara