""
""

Kapiten Nemačke za MOZZART Sport: Igramo protiv Engleske? To je dobro...

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.06.17. | 12:20

Maksimilijan Arnold zadovoljan plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Poljske)

Izabrane vesti

Sistem takmičenja je takav, Italiji i Nemačkoj je odgovarao rezultat 1:0 kako bi se i jedni i drugi plasirali u polufinale i to se i dogodilo. Slučajno ili namerno, sami procenite.

Elem, posle meča su i jedni i drugi imali mnogo razloga za zadovoljstvo. Jedan od onih koji je sa širokim osmehom izašao iz svlačionice bio je kapiten Nemačke reprezentacije Maksimilijan Arnold.

Fudbaler Volfzburga je bio jedan od retkih raspoložen da daje izjave.
"Bilo je mnogo teško. Italija je bila jako dobra. Ali, u polufinalu smo. To je najvažnija stvar. Stvarali smo šanse, ali nije bilo gola. Italija nas je namučila, ali jedino se računa to  da smo u polufinalu", rekao je Arnold za MOZZART Sport.

Panceri će u prvom polufinalu odmeriti snage sa reprezentacijom Engleske. Meč je zakazan za 27. jun od 18 časova u mestu koje se zove Tihi.
"Igraćemo  protiv Engleske? To je dobro! Ali, to su sve dobre reprezentacije u polufinalu. Neće biti lako. Ali, mi smo spremni”.

Pitali smo na kraju kapitena kakve su šanse Nemačke da osvoji Evropsko prvenstvo?
"Malo je rano da kažemo da ćemo osvojiti turnir. Prvo moramo da dobijemo to polufinale, pa ćemo onda da pričamo o osvajanju titule", prokomentarisala je desetka nemačkog sastava.

(FOTO: Screenshot)


tagovi

reprezentativni fudbalpoljska 2017međunarodni fudbalMaksimilijan ArnoldEvropsko prvenstvo U 21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara