""
""

Karvahal propušta EURO, menja ga Beljerin?

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.16. | 13:02

Obistinile se crne slutnje desnog beka Reala

Suze Danija Karvahala, dok je napuštao milansko finale Lige šampiona, imale su svoje značenje. Španski defanzivac kao da je predosetio da će zbog povrede morati duže da pauzira, možda i da propusti Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a danas su se te crne slutnje obistinile.

Izabrane vesti

Španski mediji javljaju da Karvahal definitivno neće putovati u Francusku, iako je bio na listi fudbalera koje je selektor Visente Del Boske odredio da idu na EURO, jer ima poverenja u njegove kvalitete.

Karvahalu je tek 24. godina, i sigurno će imati još dosta uspeha sa Crvenom furijom, pošto se radi o zaista jednom od najboljih svetskih desnih bekova. To je, uostalom, i pokazao ove sezone jer je u potpunosti istisnuo sjajnog Danila, koji je stigao za velike pare iz Porta prethodnog leta. 

Takođe, desni bek Madriđana se pridružio saigračima Marselu i Rafaelu Varanu koji tokom leta takođe neće nastupati za svoje reprezentacije na velikim turnirima koji se igraju.

Prema informacijama iz Španije, Karvahala bi na konačnom spisku putnika za Evropsko prvenstvo trebalo da zameni desni bek Arsenala Ektor Beljerin, ali je odluka na selektoru Del Boskeu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Visente del BoskeŠpanijaFudbalska reprezentacija Španijemeđunarodni fudbaleuro 2016Ektor BeljerinDani Karvahal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara