""
""

Kazniće nas ako igramo za Srbiju!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.11.17. | 19:24

„Unikaha nas baš i nije pustila, situacija je vrlo komplikovana“, poručio je bek španskog kluba Dragan Milosavljević

Delovalo je u jednom trenutku da su KSS i selektor Aleksandar Đorđević izvojevali veliku diplomatsku pobedu, odnosno da će igrači Unikahe Dragan Milosavljević, Nemanja Nedović i Dejan Musli biti u konkurenciji za novembarske kvalifikacije.

Potvrdio je to u razgovoru za naš portal i Jovica Antonić, ali... Čini se da će u svemu odlučiti pomenuti igrači, odnosno da će biti primorani da biraju između dva zla.

Izabrane vesti

To je u razgovoru za Sport Klub potvrdio bek  Unikahe Dragan Milosavljević.
“Svako bi voleo da igra za reprezentaciju, velika bi nam čast bila naravno. Ipak, malo je komplikovano… Unikaha nas baš nije pustila – njihovo mišljenje jeste da ne mogu da nas zadrže, ali da će biti sankcionisano ako odemo. Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju, to nam nisu rekli“, rekao je Dragan Milosavljević za Sport Klub.

On je dodao da su svi reprezentativci u vrlo nezgodnoj poziciji.
“Imamo treninge u tom periodu. Mislim da su svi igrači u problemu, mi smo ti koji su između dve vatre, a ostali su se sklonili po strani i pustili nas da vidimo šta ćemo. U nezgodnoj smo situaciji i, ne znam šta ćemo i kako ćemo. Voleli bismo da dođemo, ali dezinformacija je da nas je klub pustio“, dodao je Milosavljević.
(Foto Star Sport)


tagovi

Dejan MusliDragan MilosavljevićEvroligaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara