Kec u derbiju, oprezno sa Okajamom

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.07.18. | 08:00

Još dva meča do kraja 21. kola druge japanske lige

Možda Alen Stevanović ove nedelje nije bio preterano uspešan u prognoziranju, ali je između ostalih uhvatio pogodio X na okršaju Albireks Nigate i Mita (1:1). Ko je ispratio, mogao je lepo da se opari.

A mi idemo dalje...

Izabrane vesti

Do kraja 21. runde druge japanske lige ostala su još dva meča. Od 11.00 sastaju se Okajama i Kanazava, sat vremena kasnije Jamaguči i Jokohama.

Nekadašnji ofanzivac Partizana prednost daje Jamagučiju, dok bi se debelo ogradio oko drugog para.
"Domaćin se bori za elitni rang, neporažen se vratio sa dva uzastopna gostovanja, pa mu dajem prednost u derbiju ovog kola. U dvoboju Okajame i Kanazave gađam X2", izjavio je krilni napadač Šonana za TIP Novosti. 

Bacite pogled i na statistiku i brojke. Možda vas uveri da poslušate Alena, a možda vam se i izrode neke nove ideje.

Okajama nije postigla gol na četiri prethodna meča, a slavila je tek jednom na devet proteklih duela. Takođe, trijumfovala je samo jednom na sedam poslednjih mečeva kod kuće, ali je zato neporažena na pet od šest. Kanazava je pobedila samo jednom na šest proteklih duela. Okajama je igrala X-X na četiri od šest poslednjih mečeva na svom stadionu, a bila je bolja od Kanazave samo jednom na šest poslednjih dvoboja.

Jamaguči je neporažen na devet proteklih duela, ali je Jokohama dobila četiri protekla okršaja ova dva tima. Jamaguči je u seriji od tri pobede kod kuće, neporažen je na devet od 10 proteklih mečeva na svom bunjištu. Na devet od minulih 11 mečeva Jamagučija zaokružen je tip GG

Da vidimo kako to izgleda kada se pretoči u tiket...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 11:00 4849 JAP 2 Okayama - Kanazawa ds X2 1,57
Ned 12:00 4850 JAP 2 Yamaguchi - Yokohama FC ki 1 2,45
Ukupna kvota3,85

JAPAN 2 - 21. KOLO:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Japan 2JapanAlen Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara