""
""

Kežman o Sergeju: Pritisak iz Madrida, Milana, Mančestera...

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.09.17. | 16:41

Gde će?

Sjajno gura Lacio u novoj sezoni i još ne zna za poraz. A među nosiocima igre je naravno naš vezista Sergej Milinković Savić. U pobedi nad Đenovom, popularni SMS nije dao gol ili asistirao, ali je opet bio jedan od najboljih u timu Nebeskoplavih i gazdovao je sredinom terena.

Izabrane vesti

Dovoljno da se opet u Italiji pokrene poitanje njegove budućnosti jer i vrpacima na grani jasno da je prerastao Lacio. A na slučajevima Bilje, Keite, Huda i ostalih smo videli šta se dešava kada neko preraste okruženje u rimskom klubu.

Zato su italijanski mediji opet kontaktirali Sergejovog menadžera Mateju Kežmana...
„Trenutno je najvažnije da raste i napreduje kod sjajnog trenera Simonea Inzagija. U ovom momentu, Sergej je srećan u Laciju i Rimu. Mislim da Lacio može da završi među dva prvoplasirana na tabeli jer je klub uradio odličan posao tokom leta“, rekao je Kežman.

Za mladog vezistu je tokom leta najveći interes pokazivao Juventus koji je bio spreman da plati blizu 50.000.000 evra, ali je gazda Lotito stavio veto na prodaju. Ali već sledećeg leta će biti nemoguća misija da ga zdrži.
„Da li odlazi na kraju sezone? Postoji jaki pritisci sa raznih lokacija poput Madrida, Milana, Mančestera... Ali sada je teško razmišljati o budućnosti van Lacija kada je sezona ovako lepo krenula. Iako ne mogu da isključim mogućnost da ode na kraju sezone“, otkrio je Kežman.

Lacio je nedavno otkupio drugu polovinu igračevog ugovora od Genka, pa ga je trasfer Srbina na kraju koštao celih 18.000.000 evra. Ali to je investicija koja će isplatiti jer bi Rimljani narednog leta mogli da ga prodaju za trostruko veću sumu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ItalijaLacioMateja KežmanSergej Milinković SavićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara