"Dragan Stojković"
"Dragan Stojković"

Kinezi dali zeleno svetlo - Piksi trener/selektor?

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.11.17. | 12:29

U hotelu Meriot u Guangdžou počeli pregovori

Dragan StojkovićTek što je osvanulo prvo jutro posle produžetka saradnje između Guangdžou R&F-a i Dragana Stojkovića Piksija nova vest stiže sa Dalekog istoka. Fudbalski savez Srbije je otvorio karte. Pred milionskim ugovorima kojima barataju Kinezi čelnici srpskog fudbala su nemoćni, pa agencija Tanjug konačno otkriva plan FSS: Piksi će ostati na klupi Guangdžoua, a Orlove voditi samo tokom Mundijala u Rusiji!

Tanjugova tačna vest je: kineski klub je legendarnom fudbaleru dozvolio da pregovora oko preuzimanja srpske reprezentacije. Pozivajući se na izvor iz FSS-a, Stojković je zato danas u hotelu "Meriot" u Guangdžou posetio srpsku delegaciju koja je na Dalekom istoku zbog prijateljskih utakmica sa Kino mi Južnom Korejom.

Izabrane vesti

U "Meriotu" je Piksi razgovarao sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem.

MOZZART KVOTE
(4,00) Kina (3,30) Srbija (1,90)

I tu dolazimo do poente vesti, jer Tanjugova informacija otkriva ponešto i o namerama čelnika FSS, koji inače ne vole da ih iznose u javnost - zvaničnog objašnjenja o razlozima smene Slavoljuba Muslina nije ni bilo - već uglavnom prepuštaju medijima da to učine umesto njih.
"Stojković može da istovremeno vodi Guangdžou i reprezentaciju Srbije i glavni je kandidat da nasledi Slavoljuba Muslina, koji je smenjen posle plasmana na Mundijal u Rusiju", navodi Tanjug.

Čim je potpisao novi ugovor u Kini, postalo je jasno da Stojković neće napustiti Guangdžou R&F. Ali u FSS očigledno i dalje veruju da je Piksijev autoritet garant za solidan rezultan na Mundijalu, čak i ako tamo pošaljemo podmlađenu selekciju.

A onda od jeseni, šuška se po čaršiji, Veljko Paunović?

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragan Stojković PiksiFSSGoran Bunjevčevićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSlaviša KokezaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara