""
""

Kjevo i Maksa - ima logike: Posao zavisi od napadača kog je Napoli platio 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.17. | 15:08

Srpski reprezentativac bi mogao u januaru da promeni klub

Tek treći put u prvih 11 od početka sezone. Malo je za to za bilo kog igrača, a posebno za nekog ko je plaćen 25.000.000 evra i ne tako davno bio najskuplje plaćen srpski fudbaler ikad. Teško da je Nikola Maksimović zadovoljan statusom u Napoliju, iako je sinoć bio akter osmine finala Kupa Italije. Logično, želi da igra više u sezoni koja prethodi Mundijalu, pa da spreman dočeka odlazak u Rusiju.

Kod Mauricija Sarija neće biti baš često na terenu, međutim, rešenje za njegovu situaciju nudi Kjevo. Lokalni list, Korijere di Verona, dobro upućen u dešavanja u klubu, preneo je da Leteći magarci imaju u planu angažman srpskog reprezentativca. I to u vidu pozajmice do kraja sezone.

Izabrane vesti

Pominjalo se pre nekoliko dana da bi u napad na Maksimovića, tokom predstojećeg prelaznog roka, mogli da krenu Đenova i Bolonja, kao i da Napoli nema nameru da ga pusti, međutim, poslednja dešavanja sugerišu da bi situacija mogla da se promeni. Ponajvše zbog - Roberta Inglezea. Reč je o napadaču koji ove jeseni blista u dresu Kjeva (dao je pet golova i svaki put kad bio bio strelac njegov tim bi pobedio), a na koga prava polaže Napoli.

Klub sa juga Italije je kupio Inglezea poslednjeg dana prelaznog roka, za 10.000.000 evra i ostavio na pozajmici. No, kako Arkadijuš Milik i dalje ima problem sa povredom, a Napolitanci i dalje namaju klasičnog špica, gazda Aurelio de Laurentis došao je na ideju da opozove svog igrača i dovede ga pod Vezuv.

Kjevu nije u interesu da ostane bez najboljeg strelca, međutim, možda pristane na trampu ukoliko mu Napoli prosledi Emanuelea Ćakerinija (li)i Nikolu Maksimovića, pa da svi budu zadovoljni.

(FOTO: Action images, MN Press)


tagovi

EvropaItalijaKjevoNapoliNikola MaksimovićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara